به گزارش سلام نو به نقل از برنا؛ گریه کردن معمولا توسط یکی از واکنشهای عاطفی قوی مانند غم و اندوه، درد یا خنده غیرقابل کنترل تحریک میشود، اما در موارد نادری میتواند با خوردن غذا نیز فعال شود. «ژانگ» یک مرد سالخورده اهل چین است که از این سندرم نادر رنج میبرد.
بنا به گزارش Newsdelivers او در ابتدا توجه زیادی به این مشکل نمیکرد، اما پس از آنکه گریه کردن وی با جویدن طولانی مدت غذا بدتر شد، این مشکل تمام زندگی اجتماعی اش را تحت تاثیر قرار داد. ژانگ از ترس آنکه در مقابل مردم اشک از چشمانش جاری شود از خوردن غذا در اماکن عمومی خودداری میکرد؛ این مسئله موجب شد تا او دچار انزوا شود.
خوشبختانه او خیلی زود متوجه شد که نباید مشکل خود را پنهان کند و به پزشک مراجعه کرد. ماه گذشته آقای ژانگ به بیمارستانی در ووهان مراجعه کرد و مشخص شد او به یک بیماری نادر پزشکی با نام سندرم اشک تمساح مبتلا است. دکتر «چنگ میان چین» رئیس بخش چشم پزشکی این بیمارستان توضیح داد که وضعیت ژانگ با فلج صورت این مرد که قبلا اتفاق افتاده در ارتباط است. بنا به گفته این پزشک، روند بهبودی فلج صورت بر فعالیت غدد اشکی به ویژه غدد چشم چپ ژانگ تاثیر گذاشته است.
گفتنی است؛ علائم سندرم اشک تمساح در بیماران متفاوت است. در موارد خفیف این بیماری با مشاوره و معاینات منظم پزشک برطرف میشود. در موارد شدید تزریق بوتولینوم به غدد اشکی انجام می شود که اثرات تزریق ۶ ماه طول میکشد. همچنین مداخلات جراحی نیز یک راه حل به شمار میرود.
نظر شما