بافت نیمه جنگلی روستا و منطقه زیبای توکوه که در فاصله پانزده کیلومتری از شمال روستای سنج قرار گرفته و منطقه ای سرسبز و ییلاقی است، بسیار زیبا و دیدنی است. این روستا دارای باغ‌های میوه در حاشیه رودخانه است.

از روستای سنج البرز چه می‌دانید؟

به گزارش سلام نو به نقل از تریپ یار، روستای سنج که از جاذبه های ساوجبلاغ استان البرز است، به دلیل بافت معماری خانه های آن که دیوارهای گلی و سقف های چوبی با در و پنجره های ارسی دارد و نیز به واسطه داشتن آثار تاریخی و طبیعی و قرار گرفتن در دل کوهستان در کنار باغات و رودخانه ها مناظر بدیع و چشم نوازی را برای گردشگران و دوستداران طبیعت ایجاد کرده است.

روستای سنج در دهستان برغان و بخش چندار در شهرستان ساوجبلاغ در غرب کلانشهر کرج و در میان رشته کوه های البرز واقع شده است که به هشتگرد هم نزدیک می باشد. این روستا دارای باغ های میوه در حاشیه رودخانه است که محلی کاملا ییلاقی دارد که در فصل بهار به مکانی منحصر به فرد تبدیل می شود. بافت نیمه جنگلی روستا و منطقه زیبای توکوه که در فاصله پانزده کیلومتری از شمال روستای سنج قرار گرفته و منطقه ای سرسبز و ییلاقی است، بسیار زیبا و دیدنی است. درختان میوه این منطقه آلبالو، گوجه سبز یا  گوجه برغانی، گیلاس و گردو می باشد. آب هوا در این مکان زیبا در فصل تابستان و بهار معتدل و در پاییز و زمستان سرد است. سنج که در منطقه ای کوهستانی و در ارتفاع ۲۸۰۰ متری از سطح آبهای آزاد قرار گرفته از تفرجگاههای شاهان دوران مختلف بوده که نشان دهنده قدمت طولانی روستا است.

آبشار

اگر رودخانه کوچک سنج را دنبال کنید به یک آبشار زیبا می رسید که به آبشار سنج یا آبشار چوب بست معروف است، طبیعت بکر و دست نخورده و همچنین باغ های اطراف آب راه که ما را به آبشار می رساند باعث شده تا این روستا به یکی از مقاصد گردشگری و تفریح تبدیل شود. وارد روستا که شدید برای رسیدن به آبشار زیبای سنج باید وارد مسیر مال رو شوید و خودروی شخصی تان را در ورودی رودخانه قرار دهید و بقیه مسیر را پیاده بروید این مسیر زیبا از کنار باغ های میوه می گذرد اما دقت کنید این باغ ها شخصی هستند و نباید به آنها آسیب بزنید از ابتدای شروع پیاده روی تا این آبشار اگر بدون وقفه بروید یک ساعت پیاده روی است اما مسیر کاملا زیبا و دیدنی است. ارتفاع این آبشار زیبا تقریبا پانزده متر است که از میان کوه و صخره ها به پایین جریان دارد.

مسیر دسترسی

بعد از خروج از روستای برغان و حرکت به سمت کردان و طی مسیر تقریبا یک کیلومتری با جاده فرعی روبرو خواهید شد که نام چهار روستا در روی آن مشاهده خواهید کرد که روستای سنج یکی از آنها است، از ورودی جاده برغان–کردان مسیر دوازده کیلومتر از میان کوه‌ها و دره وجود دارد که شما را به اینجا می رساند. توجه داشته باشید که در مسیر یک دو راهی وجود دارد که شما باید به سمت چپ برانید و به تابلو دقت داشته باشید، طول جاده از خود کردان تا سنج بیست و چهار کیلومتر است.

کد خبرنگار: ۲۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***