به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، محمدمهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در برنامهای تلویزیونی «چالشهای بازگشایی مدارس» درباره اینکه آیا یک ماه به سال تحصیلی اضافه خواهد شد یا خیر، گفت: به استناد قانون مجلس، پایان زمان آموزش برای دانشآموزان آخر اردیبهشت هر سال است اما به منظور غنابخشی و جبران آموزش پیشنهاد شد، در صورت تصویب، یک ماه به زمان آموزش اضافه شود که در مرحله اول در شورای عالی آموزش و پرورش مصوب شد و اگر ستاد ملی کرونا نیز مصوب کند، لازمالاجرا خواهد بود. البته بخشنامه اخیر بازگشایی مدارس هیچ ارتباطی با این مصوبه ندارد.
کاظمی در این باره که خانوادهها نگرانند و بخش عمدهای از دانش آموزان در مدارس دولتی هستند و شرایط تهویه کلاسها مناسب نیست و... و لذا چه ضرورتی برای بازگشایی وجود داشت، گفت: موضوع سلامت دانشآموزان در اهمیت بحث است و در اختیار ستاد کروناست.
وی برای حل این مشکل به ۳ اصل مهم بهداشت فردی یعنی استفاده از ماسک، مواد ضدعفونیکننده و واکسن، بهداشت محیط ـ گندزدایی ایزوله کردن هر روز محیط آموزشی و تهویه کلاسها ـ اشاره کرد و افزود: دانشآموزان در بحث رعایت بهداشت فردی باید فرهنگساز باشند و به گفته کارشناسان درمانی بهترین راه ممکن جهت پیشگیری از ویروس کرونا استفاده از ماسک است که همه باید ملزم به استفاده از ماسک باشیم.
عضو شورای معاونین وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد که «واکسن» از الزامات حضور دانشآموزان در مدارس نیست و فقط «ماسک» بزنند.
وی میانگین تراکم جمعیت در کلاسهای دوره متوسطه را ۱۸ نفر بیان کرد و با بیان اینکه در دوران کرونا در بحث کیفیت بخشی با مشکل مواجه شدیم، به اهمیت و ضرورت آموزش حضوری در مدارس اشاره کرد و گفت: کشورهای زیادی در جهان آموزش حضوری دارند.
نظر شما