به گزارش سلام نو به نقل از تجارتنیوز، در هفتهای که گذشته شاخص کل بورس حدود ۰.۶ درصد رشد را تجربه کرد و از سطح یک میلیون و ۵۱۳ هزار واحد به محدوده یک میلیون و ۵۲۱ هزار واحد رسید.
در هفته گذشته صنعت کوچک وسایل ارتباطی با رشد ۲۰ درصدی پیشتاز صنایع بازار بود و بعد از آن محصولات چرمی با ۱۲.۶۷ درصد، انبوه سازی با ۱۰ درصد، محصولات چوبی با ۹.۶ درصد، منسوجات با ۸.۸ درصد و در نهایت صنایع غذایی و خودرو با رشد پنج درصدی جزو صنایع پیشتاز بازار بودند. در مقابل خرده فروشی، لاستیک و پلاستیک، بانک، کانی غیر فلزی، کانی فلزی، مخابرات و چندرشتهای صنعتی بازده منفی داشتند.
چه عواملی روی بورس تاثیر دارد؟
ایمان رئیسی، کارشناس بازار سرمایه میگوید: در هفته اخیر اصلاح قیمت نفت روی شاخص بورس اثرگذار بود؛ اما نکته مثبت بازار حجم معاملات و بودن خریدار در منفیهای بازار است.
وی ادامه میدهد: با توجه به افزایش سودآوری شرکتها در اکثر گروههای پالایشی پتروشیمی ها فلزات و… و ریزش سنگینی که در دو سال گذشته در بازار داشتیم. هنوز با وجود رشد ۳۰ درصدی شاخص از کف قبلی، ارزندهترین بازار در مقایسه با سایر بازار است. برای شنبه با توجه به نوع معاملات امروز به نظر میرسد شاخص به واسطه گروههای پالایشی پتروشیمی و فلزات توان مثبت شدن را داشته باشد.
این کارشناس بازار سرمایه توضیح میدهد: گروه خودرو هم که بواسطه ی اخباری که در خود دارد همچنان در کانون توجه بورس است و هرچه به پایان ارزشگذاری و واگذاری سهام دوغول خودروساز نزدیک شویم هیجان این گروه بیشتر میشود. گروه غذایی هم بواسطه حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی در کنار گروه دارو مورد توجه بود.
رئیسی در نهایت تاکید میکند: در کل سهام شاخص ساز در هفته ایندا ناجی بازار خواهد شد.
نظر شما