به گزارش سلام نو، مژده لواسانی مجری تلویزیون ، درصفحه شخصی اینستاگرام خود نسبت به اجرای مجری برنامه شیوه، عطاالله بیگدلی، واکنش نشان داد. مژده لواسانی که از مجریان مورد توجه صدا و سیما است این سالها حواشی بسیاری داشته از جمله مواجه شدن با پیامک کشف حجاب برای این مجری تلویزیون.
بیگدلی دکتری معارف اسلامی و حقوق از دانشگاه امام صادق دارد و مسئول مرکز مطالعات بینادین علم و تمدن اسلامی در پژوهشکده شهید صدر است.
از جمله سوابق علمی او میتوان به این موارد اشاره کرد:
- دانش آموخته کارشناسی ارشد معارف اسلامی و حقوق دانشگاه امام صادقعلیهالسلام.(ورودی سال ۱۳۷۸)
- دانشآموختة دکتری حقوق خصوصی از دانشگاه امام صادقعلیهالسلام و نفر اول دورة دکتری.(ورودی ۱۳۸۶- دفاع: خرداد ماه ۱۳۹۳)
- دارای پایاننامه برتر کارشناسی ارشد سال ۸۶ در رشته حقوق خصوصی.
- دانشجوی برتر دکتری دانشگاه امام صادقعلیهالسلام در سال ۱۳۹۰٫
چرا شیوه اجرای عطاالله بیگدلی جذاب است؟
نامش عطاالله بیگدلی است چهرهای که این روزها بیشتر از هر مجری دیگری در تلویزیون گفتگو میان سلایق مختلف را برقرار کرده است. اگر نگاهی بیندازید به مجریان برنامههای گفتگومحور در همین شبها و در شبکههای مختلف سیما که چگونه بعضاً در مورد توهین به مخاطب یا یک قشر سکوت پیشه میکنند یا حتی گاه به آتش تفرقهها و ندانم کاریهای مهمان دامن میزنند یا رپورتاژهای تبلیغاتی برای مهمان و موسسهاش میروند، بهتر میتوان فهمید که مجری «شیوه» چطور در آرامش و منطق و استدلال برنامهاش را آن هم با دو مهمان که معمولاً از تفکر مخالف یکدیگر هستند پیش میبرد. هرچند شاید در مواردی مخالف یک موضع هم باشد اما باز هم با احترام و لبخندی که از سر نیش و کنایه نیست، نکتهاش را مطرح میکند.
بیگدلی که خود سردبیری محتوایی برنامه «شیوه» را هم بر عهده دارد در این شبها مناظرههای مختلفی را درباره موضوعات مناقشه برانگیز این شبها به سرانجام رساندن است. موضوعاتی که بخش زیادی از آنها آتش زیر خاکستر بودند که این سالها هیچگاه در تریبونهای رسمی رسانه ملی مورد بحث قرار نگرفتند و حالا در ناآرامیها اخیر برای اولین بار است که برخی از آنها مورد مداقه قرار میگیرند.
نکته مهم این بحثها هم این است که صرفاً از روی هیجان گفتگوهای حاشیهای و جذابیت مناظره سراغ یک سوژه نرفته است یا از چهرههای حاشیهای برای جلب مخاطب دعوت نکرده است بلکه بخش عمده مهمانان را استادان دانشگاه همین کشور تشکیل دادهاند که شاید برخی شأن سال هاست تریبونی برای بیان حرفهایشان از رسانه ملی نداشتهاند.
از آنجایی که خود بیگدلی هم استاد دانشگاه است و هم به صورت تخصصی با مسایل حقوقی و ریشهای مفاهیم و بخشی از کلیدواژههای مبنایی سر کار و دارد به شیوهای مسلط میتواند بحثها را هدایت کند و همانطور که گفته شد گفتگوها از دایره اطلاعات زرد و تفرقه افکن و مناظرههای داغ تهییجی فراتر رود.
بیگدلی البته پیش از این هم اجرای برنامههای گفتگومحور شبکه چهار را پیش برده است که از جمله آنها میتوان به «زاویه» و «مصیر» اشاره کرد و شاید سابقه حضور در گفتگوهای عمقی است که توانسته است شبها او را به عنوان سکان دار بحثهای دیده نشده در تلویزیون قرار دهد. گفتگوهایی که در این چند وقت بارها بخشهایی از ویدئوهای آنها در شبکههای اجتماعی بازتاب یافت و حتی اقبال به آنها چند باری شایعه تعطیلی برنامه را هم رقم زد.
با این حال برنامه با یک تغییر ساز و کار باز هم ادامه یافت. در این مجال اندک از مجری سخن گفتیم چراکه در مناظرهها و گفتگوهایی از این دست شاید مهمتر از بحثهای غیرمحافظه کارانه و حتی مهمانهای غیرتکراری و کلیشهای مجریانی هستند که با اجرای درست ویترین بهتری به بحث میدهند که نه از آنها صرفاً به عنوان تایمر یاد شود و نه حتی با حب و بغضهای بیجا و نیشخند مخاطب را حرص دهند و نه حتی به مهمان خود باج داده باشند.
نظرات