یک تیم تحقیقاتی دانشگاه توهوکو درمان مؤثرتری برای سرطان لنفاوی کشف کرده‌اند.

کشف درمانی تازه برای سرطان

به گزارش سلام نو به نقل از آنا از (سای تک دیلی)، مِتاسِتاز به غدد لنفاوی گفته می‌شود که نشان از بدتر شدن اوضاع در بیماران سرطانی و درمان سریع آن را می‌طلبد.

دانشکده مهندسی بیومدیکال در دانشگاه توهوکو یک سیستم دارو رسانی لنفاوی (LDDS) ایجاد کرده است که به داروهای ضد سرطان اجازه می‌دهد مستقیماً به غدد لنفاوی متاستاتیک تزریق شوند. LDDS جدید اثر ضد توموری بهتری نسبت به شیمی درمانی معمولی بر روی متاستاز به غدد لنفاوی در مراحل اولیه دارد که با تابش کل بدن (TBI) همراه شود.

TBI دوز یکنواخت تابش را برای کل بدن فراهم می‌کند و به مکان‌هایی نفوذ می‌کند که شیمی درمانی معمولی نمی‌تواند.

TBI اخیراً در تحریک پاسخ‌های ایمنی و تغییر ریزمحیط تومور موفقیت نشان داده است. از طرف دیگر، LDDS بیشتر به صورت موضعی برای درمان غدد لنفاوی متاستاتیک استفاده می‌شود.

Cancer Research Graph
نموداری از نتایج تحقیق. منبع: دانشگاه توهوکو

محققان می‌خواستند استفاده از LDDS را برای جلوگیری از متاستازهای دور که زمانی رخ می‌دهد که سرطان از تومور اولیه به غدد لنفاوی دور گسترش می‌یابد، گسترش دهند. دانشجوی فارغ التحصیل شوتا سورا، یکی از اعضای تیم مطالعه به رهبری پروفسور تتسویا کوداما، اظهار داشت: ما می‌دانستیم که ترکیبی از درمان که اثرات ایمنی تومور سیستمیک را افزایش می‌دهد، یک استراتژی درمانی مهم خواهد بود.

سورا و همکارانش درمان دوگانه LDDS و TBI را برای غدد لنفاوی و متاستازهای دور در موش‌های مدل متاستاز بررسی کردند. آن‌ها از پرتوهای گامای تابشی (یک دوز یکبار مصرف ۱.۰ GY) و داروی ضد سرطان CDDP که با یک حلال تنظیم شده بود برای داشتن فشار اسمزی ۱۹۸۷ کیلو پاسکال و ویسکوزیته ۱۱.۳ میلی پاسکال استفاده کردند.

یک سیستم تصویربرداری بیولومینسانس in vivo، یک سیستم اولتراسوند با فرکانس بالا و بافت شناسی نشان داد که درمان جدید مؤثرتر از استفاده به تنهایی از LDDS یا TBI است.

پس از درمان، بیان ژن‌های مرتبط با پاسخ ایمنی (CD۴، CD۸ و IL-۱۲b) در طحال افزایش یافت که نشان دهنده پاسخ ایمنی فعال شده است.

سورا افزود: با نتایج نشان می‌دهد که هم TBI و هم LDDS کارایی متاستاز LB و درمان متاستازهای دوردست را بهبود می‌بخشند، این رویکرد جدید راهی امیدوارکننده برای درمان بیماران سرطانی است.

انتهای پیام/

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***