به گزارش سلام نو، ابزار Chat GPT که این روزها نامش بر سر زبانها افتاده، یک ابزار هوش مصنوعی جدید است که بر اساس دستورالعملهای کاربر، محتوای متنی منحصربهفردی را تولید میکند و در حوزههای مختلفی کاربرد دارد که از آن جمله میتوان به نوشتن کدهای برنامهنویسی، جستجوی اطلاعات، نوشتن کتاب یا مقاله و محتوای وبلاگ، آهنگسازی، ساخت انیمیشن سهبعدی و دیگر حوزههای خلاقیت اشاره کرد.
این ابزار که در ماه نوامبر ۲۰۲۲ از سوی شرکت OpenAI به بازار عرضه شد، در حوزههای مختلفی کاربرد دارد که از آن جمله میتوان به نوشتن کدهای برنامهنویسی، جستجوی اطلاعات، نوشتن کتاب یا مقاله و محتوای وبلاگ، آهنگسازی، ساخت انیمیشن سهبعدی و دیگر حوزههای خلاقیت اشاره کرد.
چندی پیش برخی معلمان در آمریکا اعلام کردند استفاده دانشآموزان از ربات ChatGPT آنها را نگران کرده است، چرا که میتواند با استفاده از هوش مصنوعی طوری برای دانشآموزان مقاله و انشا بنویسد که نرمافزارهای مقابله با سرقت ادبی نتوانند آنها را شناسایی کنند.
گفته میشود هر کسی که ثبتنام کند، میتواند از برنامه بخواهد در مورد هر موضوعی برایش مقاله بنویسد، و برنامه با یک مقاله طولانی غیرتکراری و نوآورانه، از طریق الگوریتمهای ویژه به آنها پاسخ میدهد.
اداره آموزش شهر نیویورک اعلام کرد دسترسی دانشآموزان و معلمان به این ربات در کامپیوترهای دولتی یا اینترنت مراکز آموشی مسدود شده است.
ایلان ماسک، میلیاردر مشهور آمریکایی، که از بنبانگذاران شرکت سازنده Chat GPT است، در واکنش به تلاش مدارس نیویورک برای مقابله با دانشآموزانی که از این ربات استفاده میکنند، اعلام کرد دوران «تکالیف درسی» به سر آمده است.
به گزارش تلگراف، ماسک در توییتر خود نوشت: «این دنیای جدیدی است. خداحافظ مشق شب.»
با این حال سخنگوی این ابزار میگوید: «شاید Chat GPT بتواند به سوالات پاسخهای سریع و آسان بدهد، اما تفکر انتقادی و مهارتهای حل مسئله را که برای موفقیت تحصیلی ضروری هستند، ایجاد نمیکند.»
علاوه بر این، Chat GPT محدودیتهای دیگری همچون عدم امکان جستجو در دادههای اینترنت، امکان ارائه پاسخهای اشتباه و بیکیفیت (از نظر علمی و ادبی) و محدود بودن اطلاعات به پیش از زمان ساخت (۲۰۲۱) را نیز دارد.
نظر شما