معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس تاکید کرد که این استان ظرفیت ایجاد دهکده‌های گردشگری عشایری را دارد و باید این مهم را به عنوان ضرورت مد نظر قرار داد.

توسعه توریسم در فارس با ایجاد دهکده‌های گردشگری عشایری

به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، محمد فرخ‌زاده چهارشنبه ۳۰ فروردین با بیان اینکه فارس مهد حضور عشایر و استان معین عشایر جنوب کشور است، عنوان کرد: ایجاد دهکده یا دهکده‌های گردشگری عشایری یکی از ضرورت‌ها برای توسعه توریسم در فارس است.

او گفت: آنچه به عنوان دهکده گردشگری عشایری مد نظر قرار دارد به معنای یک زیست بوم و زندگی کاملا طبیعی عشایری بدون هیچگونه دخل و تصرفی است.

فرخ‌زاده با تاکید براینکه چنین امکانی باید توسط عشایر ایجاد شود، گفت: دهکده گردشگری عشایر باید زمینه آشنایی با آداب و رسوم و باورهای جامعه عشایری را پیدا کرده و از ظرفیت‌های مختلف افراد این جامعه در زمینه‌های مختلف مطلع شوند.

قائم مقام استاندار در شورای توسعه گردشگری فارس اشاره کرد: وسعت و ظرفیت فارس این اجازه را می دهد که بیش از یک دهکده گردشگری عشایری در آن ایجاد شود.

او اجرای چنین پروژه بزرگ و اثرگذاری را نیازمند همکاری مشترک همه ایل‌ها، تیره‌ها و اقوام عشایری استان فارس دانست.

فرخ‌زاده گفت: آنها می توانند با ایجاد یک تعاونی یا شرکت های سهامی و بهره بردن از زمین ها و امکاناتی که در اختیار دارند اقدام به سرمایه گذاری در این حوزه کرده و اقتصاد گردشگری عشایر را رونق داده و هزاران شغل مولد در حوزه تخصصی خود ایجاد کنند.

به اعتقاد فرخزاده این دهکده‌های گردشگری عشایری باید به شهرهای بزرگ نزدیک باشند و امکان دسترسی آسان شهروندان به این مکان ها برای حفظ رونق فرهنگی و اقتصادی فراهم شود.

معاون استانداری فارس گفت: حضور راهنمایان تور و آشنا به زندگی ارزشمند عشایری که به صورت تخصصی برای این موضوع آموزش دیده و به زبان های مختلف محلی و بین المللی تسلط دارند امری ضروری برای رونق در سطح ملی و فرا ملی توسعه و ترویج این فرهنگ ارزشمند است.

ایجاد فرصت و ظرفیت برای اقامت شبانه، تجربه یک زندگی کامل به همراه آموزش های لازم و آموزش آواها و نواهای اقوام عشایری، شنیدن موسیقی اقوام عشایر، رصد آسمان زیبای شب ، تجربه غذاهای محلی، آشنایی با خواص و کاشت و برداشت گیاهان دارویی ، تولید محصولات از دام و طیوذ و مواد لبنی و... از دیگر مواردی بود که فرخزاده به عنوان نیازهای یک دهکده گردشگری عشایری به آنها اشاره کرد.

او خاطرنشان کرد: برای تامین مالی می توان از روش های مختلف علاوه بر شرکت های سهامی عام و شرکت تعاونی استفاده کرد که در صورت اتحاد اقوام و پای کارآمدن آنها قابل پیگیری است.

کد خبرنگار: ۱۴
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***