مهندس مجید بهزادپور در نشست شورای مدیران با اعلام این مطلب افزود: با توجه به تکالیف قانونی و نگاه ویژه مقام معظم رهبری به موضوع شاخص های بیمه ای باید تلاش خود را در این حوزه مضاعف کنیم.
در ادامه این نشست دکتر علی بنیادی نائینی _ معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی با تشریح آخرین وضعیت صنعت بیمه در حوزه های مختلف، به ارائه برنامه های آتی بیمه مرکزی در ۵ محور پرداخت.
وی بهینه سازی تعیین نرخ به ویژه در پرتفوهای بزرگ و به طور مشخص در حوزه درمان با هدف جلوگیری از ارائه نرخهای غیر فنی را اولین گام بیمه مرکزی در سال ۱۴۰۲ اعلام کرد و گفت: این مهم از طریق تعیین حداقل نرخ (نرخ پایه) توسط گروهی از متخصصین و اکچوئران، استفاده از نظام رتبه بندی شرکتهای بیمه ای و هدایت بیمه گذاران بزرگ به سمت شرکتهای بیمه ای رتبه نخست، استفاده از مکانیزم اعتبارسنجی بیمه گذاران، تفکیک و جدا سازی حسابهای بیمه عمر و زندگی از سایر رشته های بیمه های در شرکتهای مختلط انجام پذیر است.
معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی همچنین در این نشست از تشکیل شرکت اتکایی ملی فراگیر، تأمین مالی جمعی برای پروژه های کلان و سودآور کشور توسط صنعت بیمه، راه اندازی مدرسه حکمرانی صنعت بیمه با هدف توسعه سرمایه انسانی، رتبه بندی شرکت های بیمه همزمان با اعتبار سنجی بیمه گذاران به عنوان برنامههای تحولی بیمه مرکزی یاد کرد.
عضو هیات عامل بیمه مرکزی در ادامه از ظهور دو آیین نامه جدید در حوزه فعالیت شرکت های فناوری بیمه(اینشورتک) و آئین نامه ذینفع واحد و اشخاص مرتبط خبر داد.
دکتر بنیادی در پایان گفت: اصلاح آیین نامه های سرمایه گذاری(۹۷)، توانگری مالی(۶۹)، نرخ گذاری(۹۴)و بیمه های زندگی(۶۸) در دستور کار این معاونت قرار گرفته و در حال طرح در کمیسیون تخصصی شورای عالی بیمه است. / اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی
نظر شما