به گزارش سلام نو و به نقل از آیای، جین پوینتر(Jane Poynter) یکی از بنیانگذاران شرکت فضایی اسپیس پرسپکتیو(Space Perspective) ادعا میکند که شرکتش میتواند اولین شرکتی باشد که خدمات ازدواج را در فضا ارائه میدهد.
وی روز شنبه در یک مصاحبه گفت: ما افرادی را سراغ داریم که میخواهند اولین کسانی باشند که در فضا ازدواج میکنند، بنابراین باید منتظر بمانیم ببینیم چه زوجی اولین میشوند.
وی افزود: اولین مراسم ازدواج در فضا احتمالاً در فضاپیمای تاریخی «نپتون»(Neptune) شرکت ما برگزار میشود. سفینه فضایی نپتون به عنوان قابل دسترسترین، پایدارترین و ایمنترین فضاپیمای بالای سیاره زمین ساخته شده است.
پوینتر ادامه داد: برخلاف سایر فضاپیماها که به موجب آن محفظه خدمه از یک سیستم پروازی در اواسط پرواز جدا میشود و به سیستم پروازی دیگر منتقل میشود، کپسول فضایی نپتون در تمام طول پرواز از بلند شدن تا فرود، بر روی بالون فضایی متصل میماند و یک پرواز بیوقفه و آرام را رقم میزند.
پیشران بدون کربن
این پرسش پیش میآید که «نپتون» چگونه میتواند خود را به طور پایدار پیش ببرد؟ این شرکت یک راه حل برای این موضوع اندیشیده است.
شرکت اسپیس پرسپکتیو در وبسایت خود آورده است: سفینه فضایی نپتون توسط بالون فضایی ما با سوخت هیدروژن تجدیدپذیر، بدون موشک و هیچ ردپای کربنی مرتبط به فضا بلند میشود. ما به جای پرتاب کردن، با سرعت ۱۲ مایل در ساعت به آرامی بالا میرویم و این تجربه را برای هر کسی که از نظر پزشکی برای پرواز با یک هواپیمای تجاری مشکلی ندارد، در دسترس قرار میدهیم. بالون ما یک فناوری اثبات شده است که برای چندین دهه توسط گروه ما در ماموریتهایی با ناسا و سایر سازمانهای دولتی برای فرستادن تلسکوپهای تحقیقاتی و سایر ابزارهای سنگین و حساس استفاده شده است.
اما در مورد بازگشت این سفینه فضایی به زمین چطور؟ این شرکت میگوید «نپتون» علاوه بر سیستم پرواز اولیه، مجهز به سیستم فرود پشتیبان نیز هست که شامل چهار چتر نجات بین کپسول و بالون فضایی میشود. این چترها میتوانند سیستمهای اصلی ما را به طور یکپارچه و بیدرنگ در صورت بروز حوادث غیرمترقبه در اختیار بگیرند و فرودی ایمن را تضمین کنند. این نوع چتر نجات توسط آژانسهای فضایی در بیش از هزار پرواز طی دههها با موفقیت ۱۰۰ درصدی آزمایش و استفاده شده است.
شرکت اسپیس پرسپکتیو توسط دو عضو سابق پروژه پژوهشی «بیوسفر ۲» تأسیس شده است. این شرکت با تمایل به اشتراکگذاری قدرت دگرگون کننده سفرهای فضایی با تعداد هرچه بیشتری از مردم هدایت میشود.
بیوسفر ۲(Biosphere ۲) یک سیستم اکولوژیکی بسته است که برای شبیهسازی و پژوهشهای علمی درباره آن ساخته شد. این پروژه در طول فعالیت خود، دو مأموریت آزمایش محیطبسته داشته است که به نام ماموریتهای ۱ و ۲ شناخته میشوند. در طول این ماموریتها، محیط آن مهر و موم شده و پژوهشگران به دور از دنیای بیرون در آن زندگی کردهاند. از سال ۲۰۱۱ دانشگاه آریزونا آن را به عنوان مرکز پژوهشی-آموزشی بکار گرفته و از آن برای یادگیری سیستمهای زیستی زمین و شناخت جایگاه زمین در جهان استفاده میکند. بیوسفر ۲ بزرگترین ویواریوم و سامانه اکولوژیکی بسته است که با هدف بررسی امکان حیات در فضای بیرونی ساخته شد.
بنیانگذاران شرکت اسپیس پرسپکتیو میگویند ما به تجربه میدانیم که نگاه کردن به سیاره زمین از فضا، درک فرد از جهان و جایگاه ما در آن را به شدت تغییر میدهد.
نظر شما