حسین زمان خواننده معروف پاپ درگذشت. این موضوع را فرزندش در توییتر اعلام کرد.
ابوذر زمان تویییت کرد: «بابام رفت، بابام برای همیشه رفت.»
درگذشت حسین زمان به دنبال بیماری سخت کبد روی داد.
حسین زمان یکی از خوانندگان مطرح دهه ۷۰ بود که بعد ۱۷ سال ممنوعیت اجرای برنامه، در سال ۹۸ اولین کنسرت خود را در تهران برگزار کرد. این برنامه در سالن همایشهای میلاد و با حضور ارکستر ۳۰ نفره اجرا و با استقبال خوب علاقمندان روبه رو شد.
حسین زمان، ترانهها و کاستهای او بخشی از نوستالژی دهه ۷۰ است.
این هنرمند موسیقی در مصاحبهای با روزنامه شهروند در سال ۹۸ گفته بود:" تن به هنر سفارشی و فرمایشی ندادم... زمان آقای احمدینژاد رفتم ارشاد ببینم چه میگویند که گفتند از بالا دستور داده شده به من مجوز ندهند. هر چه پرسیدم بالا یعنی کجا؛ توضیحی ندادند ... من عاشق ایرانم و دلکندن از ایران همیشه برایم سخت و عذابآور بوده است. تلاش کردهام تا حقم را بگیرم و با حضور در وطنم به فعالیتهای هنریام بپردازم. خیلی سخت بوده و خیلی ضربه خوردهام. سالهای زیادی را از دست دادهام، ولی پشیمان نیستم؛ چرا که تن به هنر سفارشی و فرمایشی ندادم. من هنرم را نفروختم و برای حفظ موقعیتم مقابل هیچکس سر خم نکردم و از این بابت راضیام".
داستان ممنوع الکاری حسین زمان
حسین زمان سال ۱۳۹۶ خورشیدی در گفتوگویی با خبرگزاری ایلنا گفته بود از ۱۵ سال قبل تاکنون «ممنوعالکار» شده و درخواستش برای فعالیت هنری در دولت حسن روحانی نیز بینتیجه مانده است.
به گفته او، دفتر موسیقی و معاونت امور هنری وزارت ارشاد نیز همان «پاسخ» دوره ریاست جمهوری محمود احمدینژاد را به وی دادهاند.
او که به گفته خودش از دوران محمد خاتمی، رئیس جمهوری پیشین ایران، «ممنوعالکار» شده، در اظهاراتی کنایهآمیز اضافه کرده بود که «گفته بودند در این دولت هم تدبیر هست و هم امیدواری. از این رو چندین بار به وزارت ارشاد و دفتر موسیقی و معاونت امور هنری ارشاد مراجعه کردم که آنها همین پاسخ دوره احمدینژاد را به من دادند».
وی سرانجام در سال ۹۸ پس از حدود ۱۷ سال دوری از صحنه، باردیگر کنسرت خود را در مرکز همایشهای برج میلاد با ارکستری سی نفره روی صحنه برد.
حسین زمان
او متولد ۱۳۳۸ در تهران است و سرانجام در ۶۳ سالگی به دلیل بیماری سخت کبد از دنیا رفت.
براساس متن منتشر شده در ویکی پدیا، حسین زمان پس از اتمام تحصیلات متوسطه در تهران و اخذ دیپلم ریاضی از دبیرستان خوارزمی در سال ۱۳۵۶، به دانشگاه راه یافت و در رشتهٔ مهندسی الکترونیک در دانشگاه صنعتی اصفهان به تحصیل پرداخت.
او که مبارزات سیاسیاش را از شانزده سالگی در دبیرستان و با پخش اعلامیهها و نوشتن مقالات سیاسی آغاز کرده بود. پس از دو ترم تحصیل توسط ساواک دستگیر شده و از دانشگاه اخراج شد. پس از آن برای تحصیل به آمریکا رفت و تا آغاز جنگ ایران و عراق در آنجا بود. با آغاز جنگ علیرغم اینکه حدود صد واحد دانشگاهی را گذرانده بود و برای چند ترم پیاپی شاگرد اول شده بود، به ایران بازگشت و درسش را نیمهکاره رها کرد.
سپس راهی جبهه شد و در طول هشت سال جنگ همزمان با ادامهٔ تحصیل، به مبارزه با دشمن نیز پرداخت. تحصیلاتش را تا کارشناسی ارشد در رشتهٔ مهندسی مخابرات ادامه داد. وی برای مدتی فرمانده معاونت مخابرات نیروی دریایی سپاه پاسداران نیز بود.
در طی بیست سال گذشته به تدریس در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و نیز پژوهش در زمینههای الکترونیک، مخابرات و رایانه مشغول بودهاست. دارای دو فرزند میباشد و از سال ۱۳۸۱ در جزیرهٔ کیش زندگی میکند. وی معاون طرح و برنامه و نیز عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف پردیس کیش بود. او از خوانندگان مطرح سبک پاپ در ایران است.
وی با حزب اصلاح طلب "جبهه مشارکت" رابطه نزدیکی دارد و در برنامهها و همایشهای این حزب اصلاح طلب حضور داشتهاست که از جمله آن میتوان به اجرا و قرائت دعای کمیل در مراسم دعا برای سلامتی _ و نیز ابراز همدردی و همبستگی با _ سعید حجاریان (عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت) در محوطه بیمارستان سینا و خیابانهای اطراف آن در شامگاه روز ترور حجاریان، اشاره نمود.
حسین زمان پس از ۱۷ سال دوری اجباری از صحنهٔ موسیقی رسمی ایران، روز پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۸ در ۲ نوبت، در مرکز همایشهای برج میلاد تهران به اجرای برنامه پرداخت. در اجرای این کنسرت که با عنوان «به تو میرسم دوباره» برگزار شد، بیش از ۳۰ نوازنده به رهبری ارکستر صابر جعفری حسین زمان را همراهی کردند.
آلبومها
شب دلتنگی (۱۳۷۶)
فصل آشنایی (مشترک با قاسم افشار، خشایار اعتمادی و علیرضا عصار) (۱۳۷۷)
گلایه (خوانندگان مشترک) (انتشارات شرکت صوتی تصویری سروش)
قصهٔ شب (۱۳۷۸)
شاپرک (۱۳۷۹)
مشق عشق (۱۳۸۰)
قصه نگفته (۱۳۸۵)
قرار عاشقی (۱۳۸۸)
تک آهنگها
فراق
وصل هجران
غم پنهان
آئین همدردی
خورشید خونه
تو نباشی (۱۳۹۲)
دخترکم کجاست (۱۳۹۳)
حصر آغوش (۱۳۹۴)
برادر جان (۱۳۹۹)
نظر شما