به گزارش سلام نو به نقل از خبرآنلاین، آئولوس شاین مکس در سگمنت خودروهایی مثل فونیکس آریزو ۸ قرار میگیرد که دقیقا رقیب مستقیم این خودرو هم محسوب میشود.
ظاهر دانگفنگ آئولوس شاین مکس در مجموع جذاب و وسوسهکننده به نظر میرسد.طراحی نمای جلو، تهاجمی بوده و با توجه به سیاستهای چینیها، شبیه به خودروی دیگری به نظر نمیرسد.چراغ کشیده و چند ضلعی خودرو در کنار جلوپنجره بزرگ آن، نمایی عضلانی به این قسمت داده است.نوشته MAX در کنار کرومکاریهای جلوپنجره به چشم میخورد.
همانطور که حدس میزدیم، چراغ قسمت پشتی خودرو از نوع متصل بوده و پهنای این قسمت را بیشتر نشان میدهد.خطوط تند و تیز و متقاطع در بخش پایینی این چراغ به چش میخورد.طرح اگزوز فیک در دیفیوزر آئولوس شاین مکس وجود دارد.
کابین آئولوس، همان سبک و سیاق خودروهای دانگفنگ را دارد و تا حدی هم یادآور خودروهای چری است.فرمان دو پره D کات، نمایشگرهای کیلومترشمار و اطلاعات-سرگرمی، لاین نارنجی رنگ بالای داشبورد و همچنین دوخت نارنجی رنگ صندلیها، بیشترین جذابیت را در این بخش دارند.
سنسور نور و باران، سقف پانوراما، گرمکن و سردکن و تنظیم برقی ۶ حالته صندلی راننده، گرمکن و تنظیم برقی ۴ حالته صندلی شاگرد، ۶ ایربگ، ترمز دستی برقی، اتوهلد، سیستم کنترل پایداری و کنترل کشش، کروز کنترل تطبیقی، رادار نقطهکور و سیستم ترمز اضطراری اتوماتیک و... از جمله امکانات این خودرو هستند.
دو نسخه بنزینی و هیبریدی قرار است از این خودرو وارد کشور شود.نسخه بنزینی دارای پیشرانه ۱.۵ لیتری توربو GDi بوده که حداکثر ۱۹۷ اسببخار قدرت و حداکثر ۳۲۰ نیوتونمتر گشتاور تولید میکند.انتقال قدرت از طریق یک گیربکس ۷ سرعته دو کلاچه تر صورت میگیرد.با توجه به توربو GDi و دو کلاچه بودن آئولوس شاین مکس، نگهداری از آن با در نظر گرفتن کیفیت بنزین ایران، ممکن است کمی دشوار باشد.
در مدل هیبرید، پیشرانه بنزینی ۱.۵ لیتری توربو (۱۶۳ اسببخار و ۲۳۰ نیوتونمتر) با همکاری موتور الکتریکی هیبریدی یکپارچه HD۱۲۰ (۱۷۴ اسببخار و ۳۰۰ نیوتونمتر)، در مجموع قادر است ۳۴۰ اسببخار قدرت و ۵۳۰ نیوتونمتر گشتاور تولید کند که اعداد قابل توجهی است.گیربکس CVT برقی وظیفه انتقال قدرت را برعهده دارد.
نظر شما