کاهش تولید هورمون‌های زنانه بعد از سن یائسگی، کم تحرکی، وزن بالا و تغذیه نادرست از عوامل تشدیدکننده روند تحلیل استخوان هستند.

تاثیر عصبانیت و اضطراب بر پوکی استخوان

به گزارش سلام نو به نقل از صداوسیما، یکی از بیماری‌هایی که ارتباط مستقیم با نوع تغذیه دارد، پوکی استخوان است که این مشکل بیشتر در خانم‌ها و بعد از سن یائسگی بروز می‌کند.

تحلیل بافت درونی استخوان که منجر به کم شدن تراکم استخوان و یا پوکی استخوان می‌شود، بیماری چند عاملی است که نوع تغذیه فرد یکی از فاکتورهای تاثیر گذار در روند پیشرفت آن است.

از هر شش زنی که در دهه ‪ ۵۰‬سالگی هستند، یکی دچار پوکی استخوان است و این تعداد میان زنانی که در دهه ‪ ۶۰‬سالگی هستند، به یک چهارم و در دهه ‪ ۷۰‬سالگی به یک سوم می‌رسد.

برخلاف آنچه تصور می‌شود، تنها کمبود کلسیم موجب پوکی استخوان نمی‌شود.

کاهش تولید هورمون‌های زنانه بعد از سن یائسگی، کم تحرکی، وزن بالا و تغذیه نادرست از عوامل تشدیدکننده روند تحلیل استخوان هستند و عامل موثر بعدی، اسیدی شدن مایعات درون بدن است که این اسیدی شدن پروسه جذب املاح، ویتامین‌ها و به ویژه کلسیم را مختل می‌کند.

هورمون‌هایی که زمان عصبانیت یا اضطراب ترشح می‌شوند اسیدی هستند، مصرف میوه و سبزیجات محیط اسیدی بدن را خنثی می‌کند و جذب املاح و ویتامین‌ها را افزایش می‌دهد.

اما مصرف دارو بعد از تشخیص بیماری که توسط تصویربرداری از استخوان ها به کمک اشعه ایکس صورت می‌گیرد، مهم‌ترین راه جلوگیری از پیشرفت پوکی استخوان است.

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***