به گزارش سلام نو به نقل از عصر ایران، حقوق بازنشستگان به واسطه تورمی که وجود دارد در سالهای اخیر همواره مورد انتقاد بازنشستگان قرار گرفته است. علیرغم افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۲، بسیاری برخی از آنها میگویند حقوقشان کفاف حدود ۱۰ روز زندگی در یک ماه را می دهد. دولت وعده داده که طرح همسان سازی حقوق بازنشستگان را اجرایی کند اما در این میان گاهی خبرهای نگران کننده ای در خصوص از دستور کار خارج شدن این طرح شنیده می شود. همسان سازی حقوق بازنشستگان می تواند تاثیر قابل توجهی روی میزان دریافتی بازنشستگان بگذارد. تازه ترین خبر درباره حقوق بازنشستگان را در ادامه در سلام نو بخوانید.
به دنبال اعتراض و انتقاد شدید کارگران نسبت به بیتوجهی برنامه هفتم به همسانسازی حقوق، گزارشها حاکی از آن است که مجلس و دولت در حال رایزنی برای تغییر موضع در این خصوص هستند.
این در شرایطی است که حسن صادقی، رییس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری تصریح معتقد است: عامل عقب ماندن حقوق نسبت به تورم، دولت است، بنابراین شما از دولت و مجلس انتظار دارید که عقبافتادگی حقوق را در برنامه هفتم جبران کند؟ چشم من در این قضایا آب نمیخورد. نه مجلس و نه دولت به دلیل همفکریای که با هم دارند، چیزی را تحت عنوان همسانسازی حقوق رقم بزنند.
با این وجود، جبار کوچکینژاد، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اعلام کرده است: دولت و مجلس بر سر عملیاتی سازی همسان سازی حقوق بازنشستگان با شاغلین به تفاهم رسیدند.
بنا به گفته او، طبق برنامهریزیهای انجام شده، محل تامین اعتبار همسانسازی حقوق بازنشستگان با شاغلین نیز مشخص شده و بنا شد تا از محل اعتبارات مربوط به بخشهای حمایتی، منابع مالی همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین شود.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرده؛ همچنین بنا شد تا در بخش دیگری از منابع مالی همسانسازی حقوق بازنشستگان از محل اعتبارات تخصیصیافته برای خرید دارو به صورت ریالی استفاده شود.
کوچکی نژاد به فارس متذکر شده؛ در این حوزه که داروها از خارج و از محل منابع ارزی تامین میشود، منابع تخصیص یافته ریالی آن برای همسانسازی حقوق بازنشستگان استفاده خواهد شد.
به گفته او، طبق تفاهم مجلس و دولت تا پایان ۵ سال اجرای برنامه هفتم توسعه حقوق بازنشستگان به ۹۰ درصد حقوق شاغلان خواهد رسید.
نظر شما