سلامت زنان یکی از مسائل مهمی است که نباید از آن غافل شد. به همین بهانه نگاهی به هشت حقیقت مهم درباره سلامت زنان داریم.

۸ حقیقت مهم درباره سلامت زنان + اینفوگرافک

سلام نو - سرویس علم و فناوری در سال ۱۹۰۰ میلادی، طول عمر یک زن حدود ۵۰ سال بود. اکنون، در هزاره‌ی جدید، امید به زندگی برای زنان آمریکایی به طور متوسط ۸۲ سال است و همچنان رو به افزایش است (البته وضعیت برای زنان ایرانی فرق می‌کند). زنان نه تنها عمر طولانی‌تری دارند، بلکه می‌توانند از زندگی بهتر و باکیفیت‌تری برخوردار شوند. برای تحقق این امر، ضروری است که زنان به بدن خود بیشتر توجه کرده  و بدانند که چگونه می‌توانند سلامت و تناسب اندام شخصی خود را به حداکثر برسانند. همچنین بد نیست که مردان، نگرانی‌های بهداشتی زنان را درک کرده و از آن حمایت کنند.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) سلامت را اینگونه تعریف می‌کند: «حالت رفاه کامل جسمی، روانی و اجتماعی و نه صرفاً عدم وجود بیماری یا ناتوانی». سلامت زنان نمونه ای از سلامت جمعیت، سلامت یک جمعیت تعریف شده خاص است.

سلامت زنان را «لحافی وصله‌ای با شکاف» توصیف کرده‌اند. اگرچه بسیاری از مسائل مربوط به سلامت زنان به سلامت باروری آنها مربوط می‌شود، از جمله سلامت مادر و کودک، سلامت دستگاه تناسلی و سلامت پستان، و سلامت غدد درون ریز (هورمونی) از جمله قاعدگی، پیشگیری از بارداری و یائسگی، درک وسیع تری از سلامت زنان شامل همه موارد است. جنبه‌های سلامت زنان مورد تأکید قرار گرفته‌است و «سلامت زنان» جایگزین «سلامت زنان» شده‌است. WHO معتقد است که تأکید بی‌مورد بر سلامت باروری مانع اصلی برای تضمین دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی با کیفیت خوب برای همه زنان بوده‌است. شرایطی که هم مردان و هم زنان را تحت تأثیر قرار می‌دهند، مانند بیماری‌های قلبی عروقی، پوکی استخوان نیز در زنان به‌طور متفاوتی ظاهر می‌شوند. مسائل مربوط به سلامت زنان همچنین شامل موقعیت‌های پزشکی می‌شود که در آن زنان با مشکلاتی مواجه می‌شوند که مستقیماً به بیولوژی آنها مربوط نمی‌شود، مانند دسترسی متفاوت جنسیتی به درمان پزشکی و سایر عوامل اجتماعی-اقتصادی. سلامت زنان به دلیل تبعیض گسترده علیه زنان در جهان مورد توجه ویژه ای قرار گرفته‌است و آنها را در معرض آسیب قرار می‌دهد.

به همین بهانه نگاهی داریم به هشت حقیقت کوتاه و مهم درباره سلامت زنان.

۸ حقیقت مهم درباره سلامت زنان + اینفوگرافک

توجه داشته باشید که چنین اطلاعات و حقایقی بهانه‌ای برای توجه بیشتر به مسئله سلامت زنان به خصوص مواردی خطرسازی چون بیماری‌ها قلبی، ابتلا به اچ‌آی‌وی، سقط‌های خطرناک، تجربه خشونت، افسردگی و شکاف اقتصادی آسیب رسان به سلامت زنان است.

کد خبرنگار: ۹
۰دیدگاه شما

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***