به گزارش سلام نو به نقل از مهر، معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه آیا رشتههای تجربی، انسانی و ریاضی همه با یکدیگر ادغام شده و یک رشته واحد خواهیم داشت؟ تاکید کرد: هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده، ولی بررسی کارشناسی آن انجام شده است. الگوهای مختلفی مد نظر است و اینکه کلا دو رشته یا یک رشته واحد داشته باشیم، در دست بررسی است.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با اشاره به در دستور کار بودن بازطراحی شاخهها و رشتههای متوسطه دوم از سال گذشته، از ادغام و کاهش رشتههای فعلی شاخه نظری خبر داد و اعلام کرد که درصورت نهایی شدن تصمیمات، ممکن است از دو سال بعد، ادغام رشتههای نظری اجرایی شود.
محمدمهدی کاظمی با بیان اینکه بازطراحی شاخهها و رشته های تحصیلی متوسطه دوم از سال گذشته در دستور کار وزارت آموزش و پرورش است، اظهار کرد: این بازطراحی کار مشترکی بین سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی و معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش است.
وی از برگزاری جلسات کارشناسی متعدد در این راستا، خبر داد و گفت: یکی از بحثها ادغام رشتهها در شاخه نظری و کاهش رشتههای فعلی است.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه آیا رشتههای تجربی، انسانی و ریاضی همه با یکدیگر ادغام شده و یک رشته واحد خواهیم داشت؟ تاکید کرد: هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده، ولی بررسی کارشناسی آن انجام شده است. الگوهای مختلفی مد نظر است و اینکه کلا دو رشته یا یک رشته واحد داشته باشیم، در دست بررسی است.
کاظمی در پاسخ به سوال دیگر مبنی بر اینکه در صورت تعیین یک رشته واحد برای تمام دانش آموزان، تکلیف دانش آموزی که نخواهد برخی دروس خاص مثل زیست یا ریاضی را بخوانند چه میشود؟، توضیح داد: اگر این اتفاق رخ دهد طبیعتا یک سری دروس مشترک برای همه دانش آموزان مد نظر قرار میگیرد و در مقابل خود دانشآموزان یک سری دروس را متناسب با علایق و استعدادهایشان انتخاب میکنند. یا اینکه برای مثال عمده دانش آموزان شاید ۸ ساعت یک درس را بخواند، ولی دانش آموزی که به همان درس علاقمند است میتواند ۱۲ ساعت یک درس را بخواند.
وی در پایان سخنان خود با یادآوری اینکه ادغام رشتههای شاخه نظری در حال بررسی کارشناسی است، خاطر نشان کرد: اگر تصمیمی هم گرفته شود به سال تحصیلی آینده نمیرسد و ما سعی میکنیم برای دو سال تحصیلی آینده این امر را اجرا کنیم. امید است ماحصل تصمیماتی که گرفته میشود یک برآیندی متناسب با نیازهای کشور باشد.
نظر شما