به گزارش سلام نو به نقل از روابط عمومی، همایش روز ملی حمل و نقل عمومی امروز سهشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۲ با حضور دکتر وحیدی وزیر کشور، مدیران سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، جانشین معاون هماهنگکننده فرماندهی کل انتظامی، و سایر مقامات کشور و شهرداران شهرهای مختلف در سالن وزارت کشور برگزار شد.
احمد وحیدی وزیر کشور در این مراسم با تاکید بر دستاوردهای سالهای اخیر در حوزه حمل و نقل عمومی اظهار داشت: شهرداریها اصلاح، بازسازی و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی را در اولویت تکالیف خود قرار دادهاند.
وی افزود: وزارت کشور نیز به عنوان متولی حمل و نقل عمومی و متولی شهرداری های کشور بخش اعظمی از موضوعات این دستی را بر عهده دارد و شهروندان عزیز از حمل و نقل عمومی به طور کلی استفاده می کنند .
سیدسجاد انوشه معاون امور شهرداری ها و دهیاری های کشور در ادامه این مراسم در جمع خبرنگاران با اشاره به فرسودگی شدید ناوگان حمل نقل شهری از سال ۹۲ تا ۱۴۰۰ گفت: در روز ملی حمل و نقل ما چند محور اساسی را مدنظر داریم که امروز در خدمت شهرداران و مسئولین حوزه حمل و نقل ایراد شد.
معاون امور شهرداری ها و دهیاری های کشور در ادامه این مراسم در جمع خبرنگاران با اشاره به فرسودگی ناوگان حمل و نقل کشوری اظهار داشت: در روز ملی حمل و نقل ما چند محور اساسی را مدنظر داریم که امروز در خدمت شهرداران و مسئولین حوزه حمل و نقل ایراد شد.
وی افزود: ما امروزه با غفلتی در حوزه حمل ونقل مواجه هستیم که میراث سالها و دولتهای گذشته است و این غفلت حدود ۹ سال ادامه داشته و الان گریبانگیر مردم شده است.
انوشه تصریح کرد: در ناوگان اتوبوس رانی کشور در سال ۹۲ حدود ۲۰ هزار اتوبوس وجود داشت که این میزان در سال۱۴۰۰ یعنی پایان دولت گذشته و ابتدای دولت ۱۳ هم به ۱۰ هزار اتوبوس در کشور رسید، یعنی در ابتدای شروع به کار دولت فعلی حدود ۵۰ درصد از ناوگان انبوه بر ما در کشور کاهش یافته بود.
وی ادامه داد: این کاهش ناوگان در حالی است که نرخ حاملهای انرژی و جمعیت نیز افزایش پیدا کرده و نیاز جمعیت برای استفاده از حمل و نقل عمومی نیز بیشتر شده است، ما در اصل طی ۸ سال ۵۰ درصد ناوگان خود را از دست دادهایم.
نزدیک به ۵ هزار اتوبوس به ناوگان اضافه خواهد شد/ ۱۳۰۰ اتوبوس آماده است
معاون امور شهرداری ها و دهیاری های کشور همچنین اظهار داشت: در ابتدای دولت ۱۳ با تدبیر وزارت و همچنین رییس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور ابتدا برای ناوگان انبوه بری که عمدتاً قشر متوسط و قشر کم برخوردار جامعه از آن استفاده میکنند قراردادهای ویژه ای در این زمینه بسته شد و برای تولید حدود ۴ هزار و۸۰۰ دستگاه اتوبوس قرارداد با خودروسازان داخلی بسته شده که می تواند تحول جدی در عرصه ناوگان حمل و نقل عمومی ایجاد کند و از این میزان قرارداد تا به امروز قریب به ۱۳۰۰ دستگاه تحویل داده شده است.
وی تصریح کرد: تا پایان سال تعداد بیشتری اتوبوس تحویل خواهد شد و این تعداد به ۲۰۰۰ هزار اتوبوس خواهد رسید.
انوشه در پایان خاطر نشان کرد: تا پایان دولت ۱۳ و قبل از آن نیز قراردادهای جدید دیگری بسته خواهد شد و ما رشد خوبی در حوزه حمل و نقل عمومی خواهیم داشت.
نظر شما