به گزارش سلام نو، فارس به نقل از نیچر نوشت: میکروبیوم انسان(زیستبوم میکروبی، قارچی بدن) به تازگی ابعاد جدیدی پیدا کرده است و دانشمندان RNA کوچکی را کشف کرده اند که باکتری های داخل روده و دهان انسان را مستعمره می کند. این موجودات بسیار کوچک هستند و مانند ویروس ها تکثیر می شوند.
دانشمندان این ارگانیسم های عجیب را به دلیل شکل ظاهری آنها ابلیسکها نامیدند آنها حلقههای مسطح RNA هستند که تجزیه و تحلیل دانشمندان نشان می دهد که آنها به ساختارهای میله مانند تا می شوند.
گفته میشود که این ویروسها باکتریهای مختلف را هم در دهان و هم در روده ما آلوده میکنند، اگرچه ما نمیدانیم چرا. اگرچه آنها به شکل بسیاری از ویروئیدها(نوعی ویروس) هستند اما توالی ژنتیکی آنها بسیار متفاوت است، به این معنی که آنها یک گروه جداگانه اما مرتبط را تشکیل می دهند.
دانشمندان تعداد زیادی ابلیسک را در نمونه های مدفوع گرفته شده از مردم هر قاره پیدا کردند. نویسندگان شواهدی از عناصر را در تقریباً 10 درصد از نمونههای میکروبیوتای روده و دهان جمعآوریشده از 472 فرد، که بیشتر آنها از آمریکای شمالی بودند، یافتند.
هیچ کس نمی داند که ابلیسک چگونه می تواند بر سلامت انسان تأثیر بگذارد. به گفته دانشمندان اجزای میکروبیوم (از جمله باکتری ها، قارچ ها و سایر ارگانیسم ها) همه در یک تعادل وجود دارند. جالب است بدانیم که ابلیسکها در آنجا چه میکنند و چگونه میتوانند بر این تعادل تأثیر بگذارند.
نظر شما