تفاوت کارنامه یک پدر و پسر با اختلاف سنی ۳۰ سال در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفت.

تفاوت کارنامه پدر و پسر سوژه شد

به گزارش سلام نو، کارنامه یک پدر و پسر با اختلاف سنی ۳۰ سال در فضای مجازی منتشر شده است که مروری بر ابعاد و جزئیات آن خالی از لطف نیست، کارنامه هایی که حکایت از تغییر و تحول جدی در نظام آموز دارد.

این روزها وقتی پدر و مادرها، کتاب‌ها، نحوه آموزش فرزندانشان و فضای مدرسه را مشاهده می‌کنند، جمله مشترکی دارند و آن هم این است: همه چیز تغییر کرده است!

برخی والدین این تغییرات را مثبت و برخی منفی می‌دانند؛ بعضی‌ها معتقدند آموزش در دوران آنها دارای ثمرات بیشتری بوده است و بعضی‌ها هم تغییرات را متناسب با تحولات زندگی می‌دانند.

یکی از این تغییرات، کارنامه دانش‌آموزان است؛ کارنامه دانش‌آموزان در حدود ۳۰ سال پیش بسیار متفاوت از کارنامه فعلی است. برای ارزیابی این موضوع، کارنامه یک پدر و پسر را در یک پایه تحصیلی واحد، بررسی کردیم.

کارنامه پسر به پایه ششم در سال تحصیلی ۹۵ـ۹۴ و کارنامه پدر به پایه اول راهنمایی در سال تحصیلی ۶۴ـ۶۳ اختصاص دارد؛ در حدود ۳۰ سال پیش، دانش‌آموزان تا پایه پنجم تحصیل می‌کردند و پس از آن به پایه اول راهنمایی می‌رفتند و به همین دلیل ششم ابتدایی فعلی معادل اول راهنمایی در گذشته است.

درس‌هایی که در کارنامه دانش‌آموزان پایه ششم ابتدایی درج شده شامل «قرآن»، «هدیه‌های آسمانی»، «فارسی»، «ریاضی»، «علوم تجربی»، «تعلیمات اجتماعی»، «هنر»، «تربیت‌بدنی»، «تفکر و پژوهش»، «کار و فناوری» و «شایستگی‌های عمومی» است.

تصویر کارنامه یک پدر و پسر با 30 سال تفاوت سنی

اما در کارنامه دانش‌آموزان پایه اول راهنمایی در حدود ۳۰ سال پیش، درس‌های «قرآن»، «تعلیمات دینی»، «تعلیمات اجتماعی»، «عربی»، «قرائت و دستور زبان فارسی»، «املاء فارسی»، «انشاء فارسی»، «علوم تجربی»، «ریاضیات»، «شناخت حرفه‌وفن»، «تاریخ و جغرافیا»، «قرائت و مکالمه زبان خارجی»، «نکات دستوری و درک مطلب و املاء و جمله نویسی زبان خارجی»، «تربیت بدنی»، «هنر» و «انضباط» است.

نکته جالب در تغییرات کارنامه باید به ارزشیابی دانش‌آموزان اشاره کرد، چراکه ارزشیابی دانش‌آموزان در حدود ۳۰ سال پیش به صورت نمره بود ولی در حال حاضر به صورت کیفی ـ توصیفی است که کلمات مورد استفاده برای توصیف عملکرد شامل خیلی خوب، خوب، قابل قبول و نیازمند به تلاش بیشتر است.

مدل کارنامه و درج عکس دانش‌آموز از دیگر تغییرات کارنامه در دوره فعلی است؛ به نظر شما کدام یک از کارنامه‌ها بهتر است، آیا نمره و آن درس‌ها در دهه ۶۰ بهتر است یا ارزشیابی توصیفی و این درس‌ها در حال حاضر؟

کد خبرنگار: ۲۸
۲۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 16
  • IR ۱۳:۴۵ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۲
    1 0
    به نظر من چیزی که برای محصل حائز اهمیت هستش نمره است. محصل خودرا با نمره ارزیابی می کنه.
  • شهاب IR ۱۴:۱۶ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۲
    0 1
    الان خیلی بهتره
  • رضا IR ۱۴:۲۷ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۲
    0 0
    سوژه ش چی بود
  • IR ۰۶:۰۵ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۴
    0 0
    تا نمره نباشه دانش آموز درس نمیخونه الان شاهد افت نمرات دانش آموزان پایه ۱۲ هستیم همان نسلی که درس خواندن را با نظام نمره توصیفی آغاز کردند آنها چیزی به اسم تلاش را تجربه نکردند با هر ردیف نمره ای بین ۱۶ تا ۲۰ خیلی خوب بودن در گذشته نمرات قابل قبولی که دانش آموزان میگرفتند ۱۵ الی ۱۶ بود الان تازه نمره خوبشون ۱۲ تا ۱۶ هست و دانش آموزی که ۱۲ یا ۱۳ میگرفت دانش آموز ضعیفی بود واز طرف معلم مواخذه میشد برای حفظ سواد علمی کشور نظام نمره دهی باید به ابتدایی برگرده حتی اگر شده به ابتدایی دوره دوم برگرده.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***