به گزارش سلام نو به نقل از فرادید، باستانشناسان بر اساس کتیبههای موجود در این مقبرۀ مربوط به مصر باستان، افراد مدفون در آن را مردی به نام سِنِب-نِب-عف و همسرش به نام ایدت شناسایی کردند.
یک گروه از باستانشناسان آلمانی و مصری در یک کاوش مشترک موفق به کشف یک «مصطبه» یا مقبرۀ باستانی مصری مربوط به دورۀ پادشاهی کهن شدند.
باستانشناسان در حال حفاری یک گورستان باستانی در محوطه باستانی «دهشور» بودند که این مقبرهی فراموششده را کشف کردند.
به گفتهی باستانشناسان، این مقبره ۴۳۰۰ساله از آجرهای گلی ساخته شده بود و تا حدی در خاک شنی مدفون شده بود. این گور باستانی با کتیبهها و صحنههای شگفتانگیزی، تزیین شده است.
برخی از تزئینات مقبرهی ۴۳۰۰ سالهای که در دهشور پیدا شد
برخی از کتیبهها نگاهی اجمالی به زندگی روزمره مردم است: خرمنکوبی دانهها، بازارها، کشتیهایی که در امتداد رودخانه نیل در حرکت هستند و هدایایی که به خدایان پیشکش میشوند.
در یک صحنه، چند نفر گروهی از خرها را گلهبانی میکنند. در صحنهای دیگر، چند نفر در یک صف در حال حمل پرنده و اشیاء دیگر (احتمالاً پیشکش) هستند.
باستانشناسان بر اساس کتیبههای موجود در مقبره، فرد مدفون در آن را مردی به نام سِنِب-نِب-عف و همسرش ایدت شناسایی کردند. سِنِب-نِب-عف یکی از مقامات کاخ و مسئول اداره مستاجران و ایدت کاهنه هاثور و بانوی درخت چنار بوده است.
باستانشناسان میگویند قدمت این مقبره به حدود ۲۳۰۰ قبل از میلاد یا کمی پیشتر میرسد.
تزئینات دیگری از مقبره ۴۳۰۰ساله که در دهشور پیدا شد
محوطه باستانی دهشور (Dahshūr) در ۲۵ مایلی جنوب قاهره قرار دارد. این منطقه بخشی از میراث باستانی مِمفیس یونسکو و دارای پنج هرم است که بین ۲۵۷۵ و ۱۷۵۶ پس از میلاد ساخته شدهاند.
نظر شما