وام کمک بلاعوض، مددجویان سازمان بهزیستی یکی از راه های خانه دار شدن است.

سورپرایز ویژه رئیس جمهور برای مستاجران با وام بلاعوض برای خرید خانه + شرایط
به گزارش سلام نو، وام کمک بلاعوض، مددجویان سازمان بهزیستی یکی از راه های خانه دار شدن است.

شرط اول در ثبت نام متاهل بودن و فاقد خانه وزمین بودن است.

افراد متقاضی برای ثبت نام میتوانند به آدرس saman.mrud.ir، طی اطلاعیه ای به مددجویان مراجعه و ثبت نام کنند.

مدارک ثبت نام مسکن بهزیستی ۱۴۰۳

کارت ملی متقاضی ثبت نام مسکن بهزیستی

شناسنامه متقاضی و افراد تحت تکفل وی

گواهی سرپرستی متقاضی ثبت نام مسکن بهزیستی، صرفا برای سرپرستان خانوار

گواهی که سکونت ۵ ساله متقاضی ثبت نام مسکن بهزیستی در شهر مورد تقاضا، را تایید نموده که تهیه این گواهی، با ارائه یکی از مدارک زیر، امکان پذیر می باشد:

تاییدیه تحصیلی فرزندان

مدارک محل تولد متقاضی ثبت نام مسکن بهزیستی یا همسر یا فرزندان

مجوز کسب شاغلین اصناف، برای متقاضی ثبت نام مسکن بهزیستی یا همسر

سابقه پرداخت بیمه متقاضی یا همسر

تاییدیه اشتغال به کار از مراجع دولتی، برای متقاضی ثبت نام مسکن بهزیستی یا همسر

تاییدیه پرداخت حقوق مستمری بگیران و بازنشستگان

سند مالکیت، صرفا برای گروهی از متقاضیان ثبت نام مسکن بهزیستی ۱۴۰۳ که خود، دارای زمین می باشند./جارنیوز

تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومانی مسکن برای صاحبان سه فرزند در دستور کار

مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی، تسهیلات 300 میلیون تومانی ودیعه ساخت و خرید مسکن فرزند سوم که در قانون بودجه امسال در نظر گرفته شده است.

مهدی صحابی مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی با بیان اینکه در قالب قراردادهای فکتورینگ که با همکاری «وزارت امور اقتصادی و دارایی»، «بانک مرکزی» و «سازمان برنامه و بودجه» سامانه مطالبات قراردادی وزارت اقتصاد راه‌اندازی شده و در قراردادهای فکتورینگ وثیقه‌های بانکی حذف و قرارداد بین پیمانکار و کارفرما جایگزین آن می‌شود.

صحابی بیان کرده که بانک مرکزی با وجود اینکه موضوع قراردادهای فکتورینگ در قانون بودجه سال جاری درج نشده است اما به منظور حمایت از تولید سهمیه ای ۵۰ همتی به شبکه بانکی ابلاغ کرده است.

به گفته مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی، در این ابلاغیه سهمیه هر بانک از قراردادهای فکتورینگ مشخص شده است. همچنین سهم شرکت‌های دولتی از طریق سامانه «سازمان برنامه و بودجه» و سهم شرکت‌های خصوصی از طریق «وزارت امور اقتصادی و دارایی» تعیین شده است.

صحابی اظهار کرد: ابزار تامین مالی فکتورینگ در راستای ابزارهای تامین مالی اقتصاد و کمک به حل مشکل کمبود نقدینگی واحدهای تولیدی در چارچوب ماده ۸ قانون حداکثر استفاده از توان تولید داخلی مصوب سال ۱۳۹۸ مجلس شورای اسلامی پیش بینی شد و در چارچوب این ابزار مطالبات پیمانکاران و ارائه‌کنندگان کالا و خدمات به کارفرماها توسط نهادهای مالی مورد پذیرش قرار می گیرد.

مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی سهم اعتبارات تامین مالی زنجیره ای در سال جاری را در مجموع ۳۵۰ همت عنوان کرد که ۵۰ همت از این اعتبار به ابزار فکتورینگ اختصاص خواهد داشت.

صحابی درباره برنامه بانک مرکزی برای انتشار اوراق گام در سال گذشته، اظهار کرد: سال گذشته در زمینه انتشار اوراق گام برخی موانع و محدویت‌هایی وجود داشت که مانع از تحقق اهداف بانک مرکزی شد اما با توجه به رفع این موانع از جمله تکالیف تعیین شده برای دستگاه‌های بیشتری برای پذیرش این اوراق بابت حقوق دولتی معادن، بدهی‌های بیمه و بدهی‌های مالیاتی تسهیل‌گری مناسبی در زمینه استفاده از این ابزار تامین مالی فراهم شده است.

مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی استفاده از ابزار «کارت اعتباری متصل به گام» با هدف تأمین مالی خانوارها و کمک به بخش عرضه در تولید به خصوص در محصولات نهایی در دستور کار بانک مرکزی است در این راستا در مرحله نخست، سه بانک به صورت آزمایشی موظف شدند به این موضوع ورود کنند و چنانچه بازخورد مثبتی داشته باشد تعداد بانک‌ها افزایش پیدا خواهد کرد.

صحابی با اعلام افزایش اعتبار «گواهی سپرده عام و خاص» برای تامین مالی بخش تولید در سال جاری گفت که سال گذشته در این زمینه ۲ هزار و ۴۰۰ همت مجوز برای شبکه بانکی داده شده بود که این رقم در سال جاری افزایش پیدا خواهد کرد ضمن اینکه با صدور مجوزهای لازم بهره‌گیری از این شیوه تامین مالی تسهیل خواهد شد.

مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی از اختصاص ۲۰۰ همت اعتبار برای انتشار انواع صکوک از سوی شبکه بانکی در راستای توسعه ابزارهای تامین مالی خبر داد و اظهار کرد که در قالب این طرح بانک‌ها هم خود و هم بنگاه‌ها را تامین مالی می‌کنند و به شبکه بانکی مجوز داده شده تا بتوانند با ۲۰۰ همت به عنوان رکن ضامن انتشار اوراق شرکت‌ها در بورس فعالیت داشته باشد.

به گفته صحابی درباره تمهیدات بانک مرکزی برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، در قالب قانون بوجه سال جاری شبکه بانکی مکلف شده تا به میزان ۳.۲ همت از این شرکت‌ها از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری تسهیلات قرض‌الحسنه در اختیار شرکت‌های دانش بنیان قرار دهند. اعطای تسهیلات عادی همچون سنوات گذشته به این شرکت‌ها انجام خواهد شد که در این راستا سال گذشته، شبکه بانکی بیش از ۲۳۳ همت تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت کرد که نسبت به سال قبل رشد ۶۱ درصدی را نشان می‌دهد.

مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی از اختصاص ۱۰۰ همت اعتبار برای پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال در قانون بودجه سال جاری خبر داد و اظهار کرد: اکنون سهمیه بانک‌ها تعیین و به آنها ابلاغ شده است، همچنین هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های مربوطه صورت گرفته تا توزیع استانی و دستورالعمل‌های مربوط به سایر نهادها با هماهنگی بانک مرکزی تسریع پیدا کند، این امر باعث می‌شود پرداخت تسهیلات سریع‌تر انجام شود.

براساس اظهارات صحابی، سال گذشته شورای پول و اعتبار به منظور گسترش دامنه دربرگیری تسهیلات اشتغال تصمیم گرفت تا سقف تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومانی قرض‌الحسنه اشتغال به «رسته‌های شغلی بیشتری» اختصاص پیدا کند.

مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی تسهیلات مسکن را یکی از مهم‌ترین تدابیر بانک مرکزی برای کمک به رشد اقتصاد و تولید دانست و گفت که شبکه بانکی در سال جاری ضمن حمایت از عرضه و تولید در بخش مسکن، حسب «قانون جهش تولید مسکن» موانع و مشکلاتی که در زمینه‌های مختلف از جمله موانع مربوط به پرداخت تسهیلات پروژه‌ها را براساس مقررات رفع کند؛ در بخش تقاضا نیز برای اینکه جوانان خانه‌دار شوند و فرهنگ سپرده‌گذاری ترویج پیدا کند، سقف تسهیلات مسکن جوانان طی چند هفته آینده افزایش پیدا خواهد کرد و به شبکه بانکی ابلاغ می‌شود.

صحابی درباره سیاست بانک مرکزی در سال جاری برای اعطای تسهیلات خرد در قالب تسهیلات قرض‌الحسنه گفت: بانک مرکزی در ابتدای امسال، بلافاصله پس از ابلاغ قانون، بندهای مربوطۀ آن را به شبکۀ بانکی ابلاغ کرد. طبق قانون ارکان بانک مرکزی باید سهمیه شبکه بانکی را بر اساس توان هر یک تعیین و ابلاغ کند که این امر، مقداری زمان‌بر بود به همین دلیل در ابتدای سال، سهمیه یک دوازدهم ماهانه به شبکه بانکی ابلاغ شد پس از طی مراحل قانونی و اداری سهمیه کامل بانکها تعیین و ابلاغ شود.

مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی درباره برخی نارضایتی‌های مردم از شبکه بانکی بابت اخذ ضمانت‌ها اظهار کرد که بانک مرکزی تاکید دارد که شبکه بانکی با «کمترین سخت‌گیری» و «بیشترین تسهیل‌گری» نص صریح قانون را در مطالبه وثائق از متقاضیان تسهیلات اجرا کنند.

تعیین سقف سهمیه پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری

صحابی با اعلام اینکه در قانون بودجه امسال، ۲۰۰ همت بابت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در نظر گرفته شده، گفت: ‌مهم‌ترین فاکتوری که بانک مرکزی در تعیین سقف کلی و همچنین تعیین سهم شبکه بانکی به آن توجه دارد، توان شبکه بانکی در بخش قرض‌الحسنه است. یعنی بررسی می‌شود میزان سپرده‌هایی که بوده به چه میزان رشد داشته، میزان تسهیلاتی که برگشت خورده است به چه میزان بوده و سپس براساس آن، توان شبکه بانکی سنجیده و سقف کلی و سهمیه ابلاغ می‌شود.

براساس اظهارات مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی، هم‌اکنون موضوع تعیین سهمیه بانک‌ها در زمینه تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در ارکان بانک مرکزی در حال بررسی است و فعلاً سهمیه یک دوازدهم برای فروردین به بانک‌ها ابلاغ شده و در پایان فروردین نیز در صورت نیاز، سهمیه یک دوازدهم اردیبهشت ماه ابلاغ می‌شود تا در نهایت پس از اعلام نظر هیئت عالی بانک مرکزی در زمینه میزان توان شبکه بانکی در مورد سهمیه قطعی بانکها تصمیم‌گیری خواهد شد.

صحابی اظهار کرد که در سال گذشته شبکه بانکی بیش از پنج هزار و ۶۴۶ همت تسهیلات به بخش‌های مختلف اقتصادی پرداخت کرد. این میزان، یک هزار و ۱۲۰ همت معادل ۲۴.۷ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است، همچنین بیش از ۸۱ درصد از تسهیلاتی که شبکه بانکی پرداخت شده، برای حمایت از کسب و کارها و تولید بوده است.

به گفته مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی، در سال ۱۴۰۲ تعداد ۷۷۲ هزار و ۹۰۰ نفر از تسهیلات ازدواج به میزان ۱۵۸ همت استفاده کرده‌اند. سال ۱۴۰۲ با یک صف ۱۵۰ هزار نفری به پایان رسید که این تعداد به افراد متقاضی در سال جدید اضافه خواهند شد.

جزئیات تسهیلات مسکن فرزند سوم

طبق اعلام روابط عمومی بانک مرکزی، صحابی عملکرد سال گذشته شبکه بانکی در زمینه پرداخت تسهیلات ودیعه ساخت و خرید مسکن فرزند سوم را حدود ۰.۶ همت اعلام کرد و گفت: این عملکرد قابل قبول نیست و لذا برای سال جاری تمهیداتی اندیشیده شده تا شعب به طور شفاف به مردم معرفی شوند امیدواریم عملکرد بهتری را شاهد باشیم.

به گفته مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی، تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه ساخت و خرید مسکن فرزند سوم که در قانون بودجه امسال در نظر گرفته شده به پنج بانک عامل شامل بانک‌های صادرات، تجارت، ملت، مسکن و پست بانک ابلاغ شده است. در این ابلاغ تأکید شده تا سردرگمی که در سال‌های گذشته برای متقاضیان پیش آمده بود با انتشار اسامی شعب منتخب بانک‌ها برای عموم مردم برطرف شود.

کد خبرنگار: ۱۵
۶دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • شبتم قادری CA ۱۵:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۸
    1 0
    سلام اولا اینکه این وام برای تحت پوشش های کمیته امداد در نظر گرفته نشده ؟؟دوما پس خانم های خود سرپرست که همسر ندارن و سرپرستی بچه ها رو دارن چی شامل حال اونا یعنی نمیشه
  • شبتم قادری CA ۱۵:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۸
    1 0
    سلام اولا اینکه این وام برای تحت پوشش های کمیته امداد در نظر گرفته نشده ؟؟دوما پس خانم های خود سرپرست که همسر ندارن و سرپرستی بچه ها رو دارن چی شامل حال اونا یعنی نمیشه
  • کبری IR ۱۸:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۸
    0 0
    پس خانمای بی‌سرپرست که دهک یک هستن وتحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی نیستن چرا نباید شامل اونا بشه
  • محمدرضا ایماندوست IR ۰۲:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
    0 1
    با سلام من دارای چهار فرزند هستم که دومی پسر می‌باشد از چشم کم بینا و انحراف و پرش چشم دارد و زیر پوشش بهزیستی هستش ومن خودم زیر پوشش هیچ از اوردان نیستم و بیست دوساله مستاجرم نه یک متر زمین دارم نه مال کارگر دور میدان هستم چرا به من تعلق نمیگیره من باید کجا برم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***