به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، محمد ایمانی در یادداشتی در کیهان نوشت: موضوع این یادداشت، نتانیاهو نیست. او تنها یک نمونه از صدها سیاستمدار معاند در سرزمینهای اشغالی و برخی دولتهای غربی است که رویایشان درباره به زانو در آوردن ملت ایران، به کابوس تبدیل شد. آنچه در ادامه میخوانید، گزیدهای از انبوه اسناد و اخباری است که میتواند در قالب یک کتاب جمعآوری شود.
۱- از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ که حماس، ضربت جبرانناپذیر «طوفان الاقصی» را بر پیکر اسرائیل نواخت، تا ۱۴ آوریل که ایران، قلعه امنیتی- نظامی اسرائیل را با عبور از پدافند ناتو در هم کوبید، حدود ۱۹۰ روز فاصله است. درباره این شاهکار بزرگ، گفتنیهای بسیاری وجود دارد. ابتدا گزیده بسیار مختصری از بازتاب عملیات ایران را در محافل غربی را مرور کنید: «شورای آتلانتیک: عملیات گسترده علیه اسرائیل، موجب احساس غرور و رضایت در میان مردم خشمگین ایران شده است». «عاموس یادلین، رئیس سابق اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل: حمله بیسابقه ایران، اولین حمله به اسرائیل از خاک ایران بود و میتواند به تغییر راهبردی در جنگ منجر شود». «اسرائیل هیوم: ایران دیگر هیچ هراسی از جنگ ندارد و این بدترین خبر است». «یدیعوت آحارونوت: پایگاه هوائی نواتیم (مهمترین پایگاه هوائی ما)، هدف حمله قرار گرفت. اسرائیل در نتیجه ترس، دو هفته فلج شده بود». « نیویورک تایمز: اسرائیل با پاسخ پیچیده و تسلیحات پیشرفتهای روبهرو شد که ۶۰ تن مواد منفجره حمل میکردند».
«رویترز: آمریکا به اسرائیل هشدار داد که توان جنگ با ایران را ندارد». «ژنرال مکنزی فرمانده سابق سنتکام: نیروهای آمریکایی در برابر حمله ایران یا نیروهای نیابتی آن، آسیبپذیر هستند».
۲- تحلیلهای دیگر هم خواندنی است: «اسکات ریتر، افسر سابق پنتاگون: موشکهای ایران، پایگاه نواتیم و رامون را هدف قرار دادند. بهترین رادار جاسوسی و پیشرفتهترین پدافند ضد موشکی دنیا، در مقابل حمله ناتوان بودند. پایگاه نواتیم، حفاظتشدهترین نقطه زمین در برابر حملات موشکی - حتی محافظتشدهتر از کاخ سفید و کاخ کرملین -
است. ایران، آنجا را درهم کوبید و ثابت کرد که هیچ دفاعی در برابر موشکهایش وجود ندارد. این یکی از برترین نمایشهای نظامی تاریخ بود». «لیبرمن، وزیر خارجه اسبق اسرائیل: ایرانیها، احساس قدرت میکنند و اگر پاسخ بدهیم، بازهم حمله میکند؛ پس بهتر است درست فکر کنیم».
«شبکه صهیونیستی کان: حمله ایران، یکی از سختترین حملات ثبت شده در جهان است. ما بالاتر از حد انتظار، مورد حمله قرار گرفتیم». «مؤسسه مطالعات امنیتی اسرائیل: اسرائیل و آمریکا نتوانستند ایران را از حمله بازدارند. اسرائیل شاهد یک شب دراماتیک بیسابقه، با شلیک ۴۰۰ موشک و پهپاد بود». «فرانس۲۴: اسرائیل، مورد عملیاتی بسیار پیچیده قرار گرفت و پدافندش نتوانست عملیاتی مقابله کند». «دیوید پترائوس، رئیس سابق سیا: حمله ایران، مسئله بسیار بزرگی است. مسئله واقعی، عبور انرژی در خلیجفارس است که نیاز دنیا را تامین میکند. نفت به بالای ۹۰ دلار رسید. به نفع همه است که جلوی تشدید تنش را بگیرند». «اکونومیست: ایران تابوی حمله به اسرائیل را شکست». «بیبیسی: حمله بیسابقه ایران، از نظر نظامی- اطلاعاتی پُراهمیت است». «آلون بن دیوید تحلیلگر معاریو: ایران، روز قیامت را به اسرائیل نشان داد. در حین حمله، لحظات سختی را تجربه کردیم. ترس، تمام وجود نظامیان ما را فرا گرفته بود».
۳- ارزیابی محافل غربی را میتوان در چند جلد کتاب مفصل جا داد. اما رهبر حکیم انقلاب، فراتر از این جزئیات و ابعاد، در چند جمله مختصر، از وقوع یک رویداد راهبردی خبر دادند: «موضوعِ تعداد موشکهای شلیکشده و یا به هدف اصابت کرده - که طرف مقابل روی آنها متمرکز شده - موضوع دست دوم و فرعی است؛ موضوع اصلی، ظهور قدرت اراده ملت ایران و نیروهای مسلح در عرصه بینالمللی و اثبات آن است؛ ناراحتی طرف مقابل نیز از همین موضوع است». برای اینکه بفهمیم اراده ملت ایران با رژیم صهیونیستی چه کرده، کافی است برخی زنجمورههای نتانیاهو ظرف ۱۰، ۱۲ سال گذشته را بازخوانی کنیم و با سرنوشت نکبتباری که پیدا کرده، بسنجیم. او مهر ۱۳۸۹، در کنست گفته بود «برنامه هستهای ایران با سرعت قطار تندرو پیش میتازد و ما مانند خودروی قراضه میخواهیم خود را به آن برسانیم ». او سپس ۵ خرداد ۱۳۹۰ در کنگره آمریکا
گفت: «لولای تاریخ ممکن است بهزودی چرخش پیدا کند. از گذرگاه خیبر [در عربستان] تا تنگه جبلالطارق [در مراکش] دگرگونی عظیمی در خاورمیانه در جریان است. به یاد داشته باشیم که شعله آرزوهای ما میتوانند خاموش شوند، مانند اتفاقی که سال ۱۹۷۹ در ایران رخ داد.... باید بپذیریم نیروهای قدرتمندی وجود دارند که با الگوی مورد نظر ما معارضه میکنند».
۴- نتانیاهو، ۲۷ بهمن ۱۳۹۳، هنگام معرفی رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل، با ادبیاتی مالیخولیایی، خطاب به ژنرال آیزنکوت و حاضران گفته بود: «ایران در حال احیای امپراتوری خود در خاورمیانه است. سالهای دشواری در راه است. قول میدهم در ۴ سال آینده یک روز خوش نخواهید دید. خاورمیانه در ۴ سال گذشته تغییرات زیادی کرده و اسرائیل دردسرهای فراوانی داشته، اما هیچ نشانهای از آرامش به چشم نمیخورد و سالهای دشوار هنوز در پیش است. نفوذ ایران و متحدانش در یمن و تنگه بابالمندب، تهدید بزرگی است. خطرات بزرگی در منطقه پرآشوب، در کمین اسرائیل است. ایران در چند کشور و حوزه نفوذ مهم مسلط شده؛ لبنان، سوریه، غزه و به تازگی یمن. دو هزار جنگجوی حزبالله در جنوب سوریه، جبهه تازهای گشودهاند».
۵- او همچنین ۱۲ آبان ۱۳۹۶، در «چتمهاوس» انگلیس گفت: «ایران به دنبال پل زمینی از تهران تا طرطوس در حاشیه مدیترانه است؛ در یمن حضور دارد؛ و میخواهد امپراتوری خود را گسترش دهد. نبرد بین مدرنیستها و قرون وسطاییهاست؛ شیعیان افراطی به رهبری ایران و سنیهای افراطی به رهبری القاعده و داعش. ایران دارد برنده میشود. رابطه ایران و روسیه بهویژه در تحولات سوریه افزایش یافته؛ آیا به نفع روسیه است که چنین قدرتی، اینجا وجود داشته باشد؟». نتانیاهو این سخنان را در حالی عنوان کرد، که به مناسبت صدمین سالگرد انتشار اعلامیه بالفور (بیانیه حمایت انگلیس از تشکیل رژیم جعلی اسرائیل) به لندن رفته بود. همچنین آذر ۱۳۹۹، خبرنگاری از نتانیاهو پرسید: «در حال حاضر چه کابوسی داری؟ نتانیاهو پاسخ داد: «ایران. هر ۳ کابوس را میخواهی؟ ایران، ایران، ایران!». مجری دوباره میپرسد: «چرا هر ۳ ایران است؟» نتانیاهو جواب میدهد: «چون ایران در حال تبدیل شدن به امپراتوری است؛ امپراتوری قدرتمند».
۶- هر چند نتانیاهو خود را در دروغ گفتن و ترساندن و اجماع ساختن زبردست تصور میکرد، اما دروغهای او تدریجا به حد اشباع رسید. اکنون دیگر نه صهیونیستها در سرزمینهای اشغالی و نه شهروندان غربی، دروغهای او را باور نمیکنند. کافی است در اینترنت، جستوجوی مختصری درباره نتانیاهو انجام دهید تا اسناد تبدیل شدن او به مجسمه دروغ و دغل را مشاهده کنید؛ فقط به عنوان چند نمونه: «بن تسون نتانیاهو، پدر بنیامین نتانیاهو، تیرماه ۱۳۸۸ در گفتوگو با شبکه دو تلویزیون اسرائیل: «بنیامین، پس از نخست وزیری، هیچ یک از سیاستهای خود را تغییر نداده، بلکه به اعراب دروغ میگوید. او وقتی که گفت حاضر است با فلسطینیان توافق کند و با تشکیل دولت مستقل فلسطینی موافق است، دروغ گفت. من از او پرسیدم و فهمیدم که دارد دروغ میگوید و تمام دنیا را فریب داده، زیرا شرایطی که برای تحقق توافق صلح قرار داده، محال و دست نیافتنی است». «هاآرتص: نتانیاهو احمق است، به علاوه اینکه ضعیف، دروغگو، ترسو، خودخواه و ناتوان در تصمیمگیری است». «بنیگانتز وزیر اسبق جنگ: نتانیاهو، دروغگویی است که قادر به گفتن هیچ چیز واقعی نیست و اسرائیل را به خطر میاندازد». «جروزالم پست: سه تن از رؤسای پیشین ستاد ارتش، نتانیاهو را به دروغگویی متهم کردند». «یائیر لاپید رهبر نخستوزیر سابق: نتانیاهو، فرد شکستخوردهای است که نمیتواند از دروغگویی دست بردارد». حتی مقامات غربی هم، او را مایه نکبت و دردسر میدانند. سارکوزی و اوباما، رؤسای جمهور فرانسه و آمریکا، ۱۷ آبان ۱۳۹۰ در حاشیه نشست گروه ۲۰، با هم درِ گوشی حرف میزدند و نمیدانستند میکروفون روشن است. سارکوزی گفته بود: «دیگر نمیتوانم نتانیاهو را ببینم و تحملش را ندارم؛ او یک دروغگو است». و اوباما پاسخ داده بود: «از دستش خسته شدهای؟ من چه بگویم که هر روز باید با او سر و کار داشته باشم؟»
۷- این روزها در حالی که ارتش اسرائیل، جنگ را در میدان باخته و مقامات نظامی - اطلاعاتی یکی پس از دیگری در حال استعفا هستند، شاهد برانگیختگی عمومی در منطقه و جهان هستیم. بیش از ۲۰۰ دانشگاه آمریکا، بهعلاوه دانشگاهها و شهرهای گوناگون انگلیس، فرانسه، آلمان، اسپانیا، ایتالیا، سوئد، یونان، ایسلند، کانادا، مکزیک، استرالیا، ژاپن و... با وجود سرکوب شدید پلیس، شاهد اعتراضات ضد صهیونیستی هستند. «جاناتانگرینبلت» (مشاور ویژه اوباما و مدیر مؤسسه صهیونیستی «ضد افترا») گفته؛ «ایران در دانشگاههای آمریکا، نیروی نیابتی دارد و اعتراضات، زیر سر ایران است. به دانشجوها نگاه کنید! اعتراضات، شبیه تظاهرات در تهران است. نمیتوانی باور کنی که اینجا مورنینگ ساید نیویورک است». میخواستند دانشگاههای ایران را به هم بریزند، حالا دانشگاههای خودشان، بستر خیزش عمومی است. زوال راهبردی و تمدنی، آشکارتر از این؟! آیا قتل عام ۴۰ هزار انسان بیگناه و آواره کردن دو میلیون نفر با حمایت مستقیم غرب قابل چشمپوشی است؟ این، واقعیترین هولوکاست تاریخ برای بازنمایی حقیقت پنهان تمدن غرب است.
۸- سال گذشته، برگزاری چند راهپیمایی ضد صهیونیستی با جمعیتهای ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار نفری در لندن، موجب شد روزنامه تایمز ادعا کند: «گروههای مرتبط با ایران و حامیانش در تظاهرات خود در انگلیس، اعلامیههایی را پخش کردند که به اظهارات رهبر جمهوری اسلامی برای نابودی اسرائیل استناد کرده بود. این تظاهرات را ایران ترتیب میدهد». رهبر انقلاب، ۱۰ آبان ۱۴۰۲ در واکنش به این اظهارات مالیخولیایی فرمودند: «مردم غزه با صبر خودشان توانستند وجدان بشری را به حرکت در بیاورند. ببینید در دنیا چه خبر است؟ در کشورهای غربی، در انگلیس، فرانسه، ایتالیا، در خود آمریکا، جمعیتهای انبوه میآیند در خیابان علیه اسرائیل و در موارد بسیاری علیه آمریکا شعار میدهند. آبروی اینها رفت؛ واقعا هیچ علاجی ندارند، نمیتوانند توجیه کنند. لذا میبینید یک ابلهی پیدا میشود میگوید اجتماع مردم در انگلیس، کار ایران است! لابد بسیج لندن و بسیج پاریس این کار را کردهاند!» روشن است که نیرنگهای دشمنان به سوی خود آنها کمانه کرده و این همان نکتهای است که رهبر انقلاب ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ فرمودند: «آمریکایی ها احتیاج دارند به اینکه هارت و پورت کنند. میگویند رفتار ما ایران را تغییر داد! بله، این را درست میگویند؛ تغییرش این بود که نفرت مردم ایران از آمریکا ۱۰ برابر شده؛ همت جوانان ما برای آماده نگه داشتن کشور بیشتر شده و نیروهای نظامی ما حواسشان جمعتر شده است. ببینید چقدر دستگاه محاسباتی دشمن [دچار اشتباه است] که رئیس جمهورشان [ترامپ] میگوید هر جمعه در تهران، علیه نظام راهپیمایی است. اولاً جمعه نیست و شنبه است؛ ثانیاً تهران نیست و پاریس است».
۹- در وضعیت تصاعد جنایات اسرائیل و فوران خشم و همدردی ملتها، ضربات بیسابقه به رژیم صهیونیستی، تصویر قهرمانی الهامبخش را در انظار جهانی، از جبهه مقاومت ساخته است. امروز در حالی که سران خیانتکار برخی کشورها لعنت میشوند، فریاد «الله اکبر، لبیک یا خامنهای، و مرگ بر آمریکا و اسرائیل» در تجمعات ملتها شنیده میشود. همزمان، تنبیه مقتدرانه رژیم صهیونیستی، موجب وحدت و همدلی کمنظیر در میان ملت ایران برخلاف طراحیهای دشمنان شد. تیرماه ۱۳۷۸ مقارن با اغتشاشات در تهران، ایهود باراک نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی گفته بود: «گزارش جزء به جزء بحران در ایران را از موساد دریافت میکنم. آشوب در تهران، کل معادلات صلح خاورمیانه را به نفع اسرائیل تغییر خواهد داد». حالا اما آتش به جان آتشافروزان اشغالگر افتاده است. اکنون عملیات جهانی فرسایش اسرائیل، با موفقیت در حال اجراست؛ تا آنجا که روزنامه تایمز انگلیس و کانال ۱۲ اسرائیل خبر میدهند: «دیوان کیفری بینالمللی در حال آماده شدن برای صدور حکم بازداشت نخستوزیر، وزیر جنگ، رئیس ستاد مشترک ارتش و مقامهای امنیتی اسرائیل، در اوایل هفته آینده است».
۱۰- «ظهور قدرت اراده ملت ایران»، منحصر در «هدف گرفتن امنترین پایگاه نظامی دنیا در سرزمینهای اشغالی، حمایت سرفرازانه از مقاومت مظلوم غزه، برانگیختن انزجار جهانی نسبت به مستکبران، و به استیصال کشاندن فراعنه» نیست. در حالی که تصاویر امام خمینی(ره)، آیتالله خامنهای و شهید سلیمانی، الهامبخش تجمعات جهانی حمایت از فلسطین است، و در حالی که دهها کشور خواستار خرید تسلیحات پیشرفته ایرانی هستند، مهندسان ایرانی در حال ساخت پیشرفتهترین پالایشگاههای فرا سرزمینی و سد و نیروگاه، از ونزوئلا در آمریکای لاتین تا سریلانکا در اقیانوس هند و ۱۸ کشور دیگر هسستند. این، قدرت الهامبخشی، سازندگی و آبادگری ملت ایران، در همافزایی صادقانه با دیگر ملتهاست. آیا چنین ملت دورانسازی را میتوان تحریم یا مهار کرد؟!
انتهای پیام
نظر شما