جلسه ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت امروز دوشنبه ۱۴ آبان ماه با حضور محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در وزارت بهداشت، علیرضا رییسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، امیرحسین بانکی پور رئیس کمیسیون مشترک جوانی جمعیت و حمایت از خانواده برگزارشد.
محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت در این نشست اظهار کرد: بحثی که به نظرم بحث تکلیفی، ملی، تیمی است و مکلف هستیم که به نتیجه برسیم، جوانه ها و شکوفه های امید را می توان در نتایج اقدامات گذشته دید.
وی بااشاره به بیانات و تاکیدات مقام معظم رهبری به وزارت بهداشت فراتر است، ادامه داد: مهم ترین مساله در قانون جوانی جمعیت این است که این اولویت را به موج تبدیل کنیم و برای تبدیل به موج باید جوانی جمعیت را به برنامه های دیگر پیوند دهیم به عنوان مثال در جلسه ای اعلام شد که سالانه ۲۰ هزار جوان در حوادث جاده ای جان خود را ازدست می دهند که می توان به جوانی جمعیت پیوست داده و گلوگاه ها و جاده ها را ایمن کنیم.
وزیر بهداشت گفت: باید موجی در زمینه جوانی جمعیت ایجاد کنیم و ما دارای شبکه هایی در کشور هستم و برای فرزندآوری باید تسهیلات درنظر بگیریم، حقوق پرستاران و پزشکان جوان ما زندگی مجردی را کفاف نمی دهد و برای ازدواج باید حقوق آنها افزایش پیدا کند
ظفرقندی عنوان کرد: در قانون ما پزشکان و افرادی که دارای ۲ فرزند هستند، در شهر ساکن فعالیت کنند و بانوان باردار به ماموریت نروند.اگر موج را در کنار یک ساختار درست را ایجاد کنیم،می توانیم نتیجه خوبی بگیریم، طرح رجا طرح خوبی است اما توسعه پیدا نکرده است .
وی بابیان اینکه قانون جوانی جمعیت تاکنون به خوبی اجرا شده است، تصریح کرد: اگر به دنبال جوانی جمعیت هستیم، باید در این راستا فراتر از قانون عمل کنیم، سازمان هایی مثل سازمان صدا و سیما بیشتر می تواند در حوزه جوانی جمعیت فعالیت کند.
وی افزود: ژاپن و کره جنوبی در این حوزه به خوبی فعالیت می کند اما داخل چاله های جمعیتی هستند.
نظر شما