وزیر خارجه دولت جدید سوریه در نشست خبری مشترک با همتای نروژی خود گفت تحریم‌های اعمال‌شده علیه سوریه شدیدترین رنجی است که مردم این کشور تجربه می‌کنند.

وزیر خارجه سوریه: سوریه تقسیم نمی‌شود

به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، وزیر خارجه دولت موقت سوریه گفت که این کشور تقسیم نخواهد شد.

«اسعد الشیبانی» وزیر خارجه دولت جدید سوریه در نشست خبری مشترک با همتای نروژی خود گفت تحریم‌های اعمال‌شده علیه سوریه شدیدترین رنجی است که مردم این کشور تجربه می‌کنند و جامعه بین‌المللی باید این مسأله را در نظر بگیرد.

وی ضمن تأکید بر اهمیت اقدام مشترک برای آینده سوریه افزود: روند سیاسی کنونی یک روند سوری با مشارکت همه اقشار است.

به نقل از الجزیره، الشیبانی همچنین گفت سوریه تقسیم نخواهد شد و دمشق دراین زمینه به نقش دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا نگاه مثبتی دارد.

«اسپن بارت آید» وزیر خارجه نروژ هم نسبت به تحولات سوریه و استقبالش از کشورهای جهان ابراز خوش‌بینی کرد و گفت امیدوار است کشورش بخشی از این تحول موجود در سوریه باشد.

وی تصریح کرد: روابط ما با سوریه در حال حاضر بهتر است و امیدواریم به زودی سفارت خود را در دمشق بازگشایی کنیم.

وزیر خارجه نروژ همچنین گفت برقراری آتش‌بس در نوار غزه، تأثیر مثبتی روی سوریه خواهد داشت.

«احمد الجولانی» سرکرده تحریرالشام و رئیس دولت موقت سوریه و وزیر خارجه او امروز یکشنبه با هیئتی از نروژ به ریاست وزیر خارجه این کشور دیدار کردند.

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    بیشتر