محبوب‌علیلو با تأکید بر این‌که تحقیقات در این خصوص تا حصول نتیجه نهایی ادامه دارد، گفت: علت این دستگیری جرائم مالی است که جزئیات آن منوط‌به تکمیل نهایی تحقیقات پرونده است.

تعدادی از کارکنان پالایشگاه تبریز دستگیر شدند

به گزارش سلام نو به نقل از خبرگزاری تسنیم در هفته اخیر گزارشی مبنی‌بر دستگیری تعدادی از کارکنان پالایشگاه تبریز در فضای مجازی منتشر شد.

بابک محبوب علیلو، دادستان مرکز استان آذربایجان‌شرقی در پاسخ به صحت اخبار غیررسمی منتشر شده در خصوص دستگیری تعدادی از کارکنان پالایشگاه تبریز، ضمن تأیید اصل موضوع دستگیری، اظهار کرد: پرونده‌ای در این ارتباط تشکیل شده و به یکی از شعبات ارجاع شده است.

وی ادامه داد: پس از انجام تحقیقات و تفهیم اتهام، قراری در این خصوص صادر شده است.

دادستان مرکز استان آذربایجان شرقی در خصوص تعداد دستگیرشدگان، بیان کرد: تاکنون دو نفر در این خصوص دستگیر و تفهیم اتهام شده‌اند که یکی بازداشت موقت شده و دیگری با قرار وثیقه آزاد است.

محبوب‌علیلو با تأکید بر این‌که تحقیقات در این خصوص تا حصول نتیجه نهایی ادامه دارد، گفت: علت این دستگیری جرائم مالی است که جزئیات آن منوط‌به تکمیل نهایی تحقیقات پرونده است.

پ
کد خبرنگار: ۲۰
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    بیشتر