مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، به تازگی آمارهای تکان دهنده ای را درباره تعداد ساختمان های حساس ناایمن تهران اعلام کرد.

آمار تکان دهنده از تعداد ساختمان های ناایمن در تهران

آنگونه که به نظر می رسد شهر تهران به عنوان یکی از کلانشهرهای پرتراکم، توانایی مقابله با چالش های پیش رویش را ندارد و زندگی شهروندانش در خطر است!

به گزارش سلام نو به نقل از تابناک، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به تازگی اعلام کرد که طی برنامه ارزیابی ایمنی ساختمان‌های مهم و بلندمرتبه شهر تهران، تاکنون ۴۹۶۰ ساختمان در این شهر بررسی شده‌اند که از این تعداد، حدود ۳ هزار ساختمان ناایمن شناسایی شده است. در این برنامه ارزیابی ساختمان‌های حساس و مهم اعم از بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها و مراکز امدادی، ساختمان‌های انتظامی و نظامی، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی، مراکز تجاری بزرگ و اماکن عمومی با تجمع بالای ۳۰۰ نفر، ساختمان‌های دارای زیرساخت‌های حیاتی، ساختمان‌های دولتی و مهم شهری، برخی ساختمان‌های بلندمرتبه مسکونی و تجاری در اولویت قرار داشته‌اند.

همچنین طبق اعلام این مرکز، ارزیابی ایمنی ساختمان‌های تهران در چهار دسته انجام شده است این چهاردسته را شامل: ۱۳ درصد در گروه A (ایمن مشروط)، ۲۸ درصد ساختمان‌ها در گروه B (ناایمن با خطر کم)، ۴۶ درصد در گروه C (ناایمن با خطر زیاد)، ۱۳ درصد ساختمان‌ها در گروه D (ناایمن با خطر خیلی زیاد) برشمرد.

تهران قفل می شود!

ناایمن بودن حدود ۶۰ درصد از ساختمان‌های حساس و پرتردد آن هم در شهر پر تراکمی مانند تهران، هشداری بسیار جدی برای ماست که در صورت بی توجهی به آن قطعا باید منتظر وقوع حوادث هولناک نظیر فاجعه پلاسکو در تهران باشیم که شعاع اثرگذاری آنها در مقیاس ملی است، زیرا کلانشهر تهران ایفاکننده نقش حیاتی در حوزه سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است.

شهر تهران در حالی با چالش آمار بالای ساختمان‌های ناایمن دست و پنجه نرم می‌کند که حتی در مقابله با کوچک ترین تغییرات در شرایط عادی خود مانند بارش باران و برف، نمی‌تواند پاسخگوی نیازهای مردم باشد چه برسد به توانایی مدیریت بحران‌های به وقوع پیوسته! یکی از مصادیق این ادعا معضلات ترافیکی ناشی از بارش برف امروز در پایتخت است که زندگی بسیاری از شهروندان را مختل کرد.

در چنین شرایطی شناسایی ساختمان‌های ناایمن اقدامی لازم و قابل تقدیر است، اما به هیچ عنوان کافی نیست و هر چه سریعتر باید تمهیدات و اقدامات لازم برای ایمن سازی ساختمان‌های ناایمن در دستور کار مسئولین مربوطه قرار گیرد تا دیگر شاهد پلاسکویی دیگر نباشیم.

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید