پس از مصدومیت مهدی لیموچی ستاره گلزن سپاهان اصفهان، خبر مصدومیت برایان دابو در بازی با نساجی مازندران تلخ ترین خبر برای هواداران سپاهان است.

مصدومیت دومین ستاره سپاهان پس از لیموچی + عکس

به گزارش سلام نو، ورزش سه نوشت: سپاهانی‌ها در حالی که هنوز از شوک مصدومیت سنگین مهدی لیموچی خارج نشده‌اند، این هفته در مصاف با نساجی نیز با یک مصدوم دیگر مواجه شدند. در اواسط نیمه دوم مسابقه بود که برایان دابو به دلیل احساس درد زیاد نتوانست به بازی ادامه دهد.

او جای خود را به جواد آقایی‌پور داد و خودش هم با کمپرس یخ به کمک اعضای کادر پزشکی سپاهان، مسیر طول زمین به سمت نیمکت را طی کرد تا مشخص شود واقعا شرایط ادامه دادن به بازی را نداشته است.

البته از شواهد اولیه اینطور به نظر می‌رسید که مصدومیت دابو خیلی جدی نیست و هر چقدر هم شدید باشد با توجه به تعطیلات نوروزی لیگ فرصت کافی برای همراهی دوباره او با سپاهان در ادامه مسابقات خواهد بود.

سپاهان طبق برنامه باید در بازی بعدی خود روز دهم فروردین به مصاف فولاد برود و باید دید در این مدت حدود دو هفته وضعیت دابو چطور پیش خواهد رفت. کارترون در این آخر سالی کمی هم بدشانس بوده چرا که در دو بازی اخیر، تیمش هم مصدوم بزرگ داده و هم چهار امتیاز را جا گذاشته تا شرایط طلایی پوشان برای ادامه جنگ در کورس قهرمانی همه جوره سخت شود.

ستاره سپاهان شوک دوم را به اصفهانی‌ها وارد کرد +عکس

کد خبرنگار: ۱۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    بیشتر