اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه حملات وحشیانه هوایی آمریکا و انگلیس به مناطق مختلف یمن که منجر به شهید و مجروح‌شدن ده‌ها تن از جمله تعدادی زن و کودک بی‌گناه یمنی شد را به شدت محکوم کرد.

سخنگوی وزارت خارجه: حملات وحشیانه هوایی آمریکا و انگلیس به یمن را به شدت محکوم می‌کنیم

به گزارش سلام نو به نقل از انتخاب، سخنگوی وزارت امور خارجه حملات وحشیانه هوایی آمریکا و انگلیس به مناطق مختلف یمن که منجر به شهید و مجروح‌شدن ده‌ها تن از جمله تعدادی زن و کودک بی‌گناه یمنی شد را به شدت محکوم کرد.

اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه تجاوز نظامی آمریکا و انگلیس نقض فاحش اصول منشور ملل متحد و قواعد بنیادین حقوق بین‌الملل در خصوص منع توسل به زور و احترام به تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی کشورها است، مسئولیت سازمان ملل متحد و شورای امنیت برای مقابله با نقض و تهدید صلح و امنیت بین‌المللی را خاطرنشان کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه تجاوز نظامی مشترک آمریکا-انگلیس علیه مردم مقاوم یمن را در راستای حمایت مستمر این دو کشور از نسل‌کشی مردم مظلوم فلسطین و سرکوب هر نوع همبستگی و حمایت از حقوق مشروع ملت فلسطین دانست و تاکید کرد ریشه ناامنی در منطقه غرب آسیا تداوم کشتار و اشغال در فلسطین اشغالی است که با پشتیبانی همه‌جانبه آمریکا، انگلیس و برخی دیگر از کشورهای غربی استمرار یافته و صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی را در معرض خطر کم‌سابقه قرار داده است.

بقائی با یادآوری مسئولیت قانونی و اخلاقی همه دولت‌ها و مجامع بین‌المللی و اسلامی برای مقابله با ادامه نسل‌کشی و پاکسازی قومی در فلسطین اشغالی - که با شیوه‌های گوناگون از جمله تحمیل گرسنگی و قحطی بر مردم مظلوم فلسطین در ماه مبارک رمضان صورت می‌گیرد- خواستار اقدام عاجل در این زمینه گردید.

کد خبرنگار: ۲۸
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    بیشتر