دفتر دولتی اطلاع رسانی در غزه اعلام کرد این منطقه در یکی از مراحل قحطی قرار دارد چراکه ۸۰ درصد ساکنان به صورت منظم غذا دریافت نمی‌کنند.

دفتر اطلاع رسانی غزه: میانجی‌ها باید برای توقف جنایت‌های اشغالگران اقدام کنند

به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، دفتر دولتی اطلاع رسانی در غزه اعلام کرد: نوار غزه بعد از ۱۵ روز از توقف ورود کمک‌ها همه چیز را از دست می‌دهد. این منطقه در یکی از مراحل قحطی قرار دارد چراکه ۸۰ درصد ساکنان به صورت منظم غذا دریافت نمی‌کنند.

این دفتر به تلویزیون العربی گفت: خدمات اولیه برای انتقال سوخت برای استخراج آب متوقف شده است. میانجی‌ها باید برای توقف جنایت‌های اشغالگران در حق بیش از ۲ میلیون نفر اقدام کنند.

این دفتر تأکید کرد: رژیم اشغالگر بعد از بمباران بین لاهیه جنایت‌های خود را تشدید کرد. مناطق شرقی نوار غزه در طول شب گذشته در معرض حملات اشغالگران بود. رژیم اشغالگر تجاوزات خود را برای باج خواهی از مذاکره‌کنندگان و گرفتن امتیاز تشدید کرده است.

این دفتر اعلام کرد: بیش از ۲۰ هزار مجروح باید فورا برای معالجه به خارج از نوار غزه منتقل شوند. رژیم اشغالگر تنها به تعداد اندکی از مجروحان و بیماران اجازه انتقال به خارج را می‌دهد.

از سوی دیگر شهرداری غزه اعلام کرد: تهدید رژیم اشغالگر برای توقف خط آب مکوروت که ۷۰ درصد نیازهای روزانه این شهر را برآورده می‌کند یک بحران را به وجود می‌آورد. توقف منابع انرژی منجر به مشکلاتی در راه اندازی شبکه‌های آب و بقیه خدمات می‌شود. ما از سازمان‌های بین‌المللی می‌خواهیم وارد عمل شوند و بر رژیم اشغالگر فشار بیاورند.

انتهای پیام

کد خبرنگار: ۲۰
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    بیشتر