سخنگوی طرح کالا برگ الکترونیکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بیشترین تقاضا در این طرح مربوط به حبوبات با ۲۴ درصد بوده است.

تقاضای شدید مردم برای حبوبات کالابرگی

به گزارش سلام نو به نقل از تسنیم، سخنگوی طرح کالا برگ الکترونیکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بیشترین تقاضا در این طرح مربوط به حبوبات با ۲۴ درصد بوده است.

سیده مرجان دبیری سخنگوی طرح کالا برگ الکترونیکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بیشترین تقاضا مربوط به حبوبات با ۲۴ درصد، سپس برنج ۲۰ درصد و پس از آن گوشت قرمز بوده است.

وی افزود: این نشان می‌دهد با توجه به تعطیلات پیش رو در نوروز، مردم بیشتر از کالاهایی خریداری کردند که مانند حبوبات و برنج ماندگاری بیشتری دارد.

بر اساس اعلام وزارت کار، اعتبار طرح کالابرگ الکترونیکی تا پایان خردادماه سال ۱۴۰۴ قابل استفاده و برداشت است. خریداران می‌توانند محصولات تولیدکنندگان مختلف را از گروه‌های کالایی مدنظر انتخاب کنند. طرح کالابرگ الکترونیکی در بیش از ۲۳۰ هزار فروشگاه عمده، خرد و ۱۳ فروشگاه زنجیره‌ای اجرا می‌شود.

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    بیشتر