مدیرکل روستایی و امور شوراهای استانداری اصفهان ادامه داد: توقف رانندگان در این نوروزگاه‌ها زمینه‌ساز توقف و رفع خستگی آنان شده و در کاهش حوادث ترافیکی نقش مؤثری دارد، به همین دلیل این مراکز تقویت شده و فعالیت آن‌ها در طول نوروز مستمر است.

راه اندازی ۳۰ نوروزگاه روستایی در جاده‌های استان اصفهان

مدیرکل روستایی و امور شوراهای استانداری اصفهان گفت: ۳۰ نوروزگاه روستایی هم‌زمان با نوروز درجاده‌های استان اصفهان راه‌اندازی شده و به مسافران خدمات‌رسانی می‌کنند.

به گزارش سلام نو مجید جوهری در گفت‌وگو با ایسنا اظهارکرد: ۳۰ نوروزگاه روستایی در جاده‌های استان اصفهان در جوار مناطق روستایی گردشگری از ۲۵ اسفند راه‌اندازی و تا ۱۴ فروردین ادامه دارد.

وی افزود: در این ایستگاه‌های نوروزی محصولات کشاورزان عرضه و به فروش می‌رسد، همچنین برنامه‌های فرهنگی نیز برای مسافران اجرا می‌شود که به انتقال فرهنگ و رفع خستگی کمک می‌کند.

مدیرکل روستایی و امور شوراهای استانداری اصفهان ادامه داد: توقف رانندگان در این نوروزگاه‌ها زمینه‌ساز توقف و رفع خستگی آنان شده و در کاهش حوادث ترافیکی نقش مؤثری دارد، به همین دلیل این مراکز تقویت شده و فعالیت آن‌ها در طول نوروز مستمر است.

جوهری به عرضه محصولات کشاورزی، صنایع دستی و هنری روستاییان در بازارچه‌های محلی اشاره کرد و گفت: با دائمی شدن ایستگاه‌های روستایی اقتصاد این مناطق نیز توسعه پیدا خواهد کرد که چنین چشم‌اندازی برای روستاهای مقصد گردشگری پیش‌بینی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: ۲۸ روستای استان اصفهان به لحاظ بافت و ظرفیت‌های تاریخی و طبیعی مقصد گردشگری شده و طرح هادی این مناطق بر همین اساس مورد بازنگری قرار گرفته که با پیش‌بینی مکان اسکان و خدمات رسانی رفاهی به مسافران فعالیت دارند.

مدیرکل روستایی و امور شوراهای استانداری اصفهان گفت: در همین راستا ۱۰۰ اقامتگاه بوم‌گردی و تاریخی در روستاهای این استان توسط بخش خصوصی راه‌اندازی شده و در تعطیلات نوروز فعال هستند.

جوهری توسعه صنعت گردشگری روستایی را برای اشتغال‌زایی و درآمدزایی در این مناطق مهم خواند و اظهار کرد: تعریف رویداد برای هر روستا و هر منطقه باعث می‌شود که در جذب مسافر و توریست نقش مهمی داشته باشد و در این خصوص اعضای شوراها و دهیاران با کمک میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برنامه‌ریزی می‌کنند.

وی ادامه داد: سنگ‌فرش مسیرهای روستایی و اجرای پروژه‌های عمرانی مطابق با بافت تاریخی و سنتی روستاها از مهم‌ترین مؤلفه‌های مورد توجه است که در ارائه خدمات به آن توجه می‌شود.

انتهای پیام

کد خبرنگار: ۲۰
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    بیشتر