۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۳
کد خبر: 55582241

در حاشیه این بازدید مدیر کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات مربوط به محیط بانان این مناطق قرار گرفت و جهت رفع آنها دستورات لازم را صادر کرد.‍

وضعیت پایدار تالاب نئور

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل گفت: حیات مجدد و افزایش میگوی گاماروس در تالاب نئور نشان‌دهنده موفقیت‌آمیز بودن عملیات احیای این تالاب طی سال‌های اخیر است و به نظر می‌رسد شرایط این تالاب به نوعی به حالت پایدار رسیده است.

به گزارش سلام نو حسن قاسم پور ۷ فروردین با حضور در منطقه حفاظت شده نئور و سایت احیای گوزن زرد ایرانی در فندقلو نمین، ضمن دیدار با محیط بانان، وضعیت منطقه را مورد بررسی قرار داد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های شبانه روزی محیط‌بانان اظهار کرد: خوشبختانه حیات مجدد و افزایش میگوی گاماروس در تالاب نئور نشان‌دهنده موفقیت‌آمیز بودن عملیات احیای این تالاب طی سال‌های اخیر است و به نظر می‌رسد شرایط این تالاب به نوعی به حالت پایدار رسیده است.

وی همچنین با ابراز رضایت از وضعیت گوزن زرد ایرانی در سایت فندقلو، اظهار امیدواری کرد: با توجه به شرایط مساعد زیستگاه، شاهد افزایش جمعیت و احیاء این گونه در منطقه باشیم.

در حاشیه این بازدید مدیر کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات مربوط به محیط بانان این مناطق قرار گرفت و جهت رفع آنها دستورات لازم را صادر کرد.‍

انتهای پیام

کد خبرنگار: ۲۰
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    بیشتر