عکسی از پسر رونالدو در فضای مجازی پربازدید شد.

عکس عجیب از پسر رونالدو در عربستان

به گزارش سلام نو به نقل از همشهری آنلاین، آخرین حضور کریستیانو جونیور، فرزند ارشد کریستیانو رونالدو، اسطوره پرتغالی فوتبال و کاپیتان تیم النصر عربستان، باعث ایجاد بحث و واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی شد.

تصویری از جونیور در پلتفرم "ایکس" منتشر شده که او را در داخل یک کارگاه نشان می‌دهد؛ پشت سرش یک خودرو و اطرافش پر از لاستیک‌های خودرو است. این تصویر به‌سرعت در فضای مجازی دست‌به‌دست شد و توجه بسیاری از کاربران را به خود جلب کرد.

نکته جالب توجه در این تصویر، پوشش زمستانی کریستیانو جونیور بود؛ در حالی‌ که شهر ریاض در روزهای اخیر با افزایش دمای هوا مواجه است. این موضوع باعث شد برخی کاربران گمان کنند که تصویر قدیمی است. اما واکنش‌ها تنها به این نکته محدود نشد.

1

کاربران شبکه‌های اجتماعی نظرات مختلفی داشتند؛ برخی به شوخی نوشتند: «واقعاً خجالت بکشید، شاید بی‌خانمانه و جایی برای خواب نداره، آبروش رو حفظ کنید»، یا «احساس می‌کنم پدرش اصلاً بهش توجه نمی‌کنه»، و کاربری دیگر اضافه کرد: «باباش از ثروتمندترین‌های دنیاست، بعد پسره توی تعمیرگاه نشسته!»

گفتنی است کریستیانو رونالدو در حال حاضر صدرنشین جدول گلزنان لیگ حرفه‌ای عربستان (دوری روشن) است و با ۲۱ گل بالاتر از عبدالرزاق حمدالله، مهاجم مراکشی تیم الشباب که ۱۸ گل زده، قرار دارد.

کد خبرنگار: ۲۸
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    بیشتر