​یکی از تکنسین های اورژانس ۱۱۵ گلستان، روز گذشته مورد حمله تعدادی از همراه یک بیماران قرار گرفت و مصدوم شد.

آزار و ضرب و شتم کادر درمان اورژانس گلستان توسط همراهان یک بیمار

به گزارش سلام نو به نقل از ایلنا، یکی از تکنسین های اورژانس ۱۱۵ گلستان، روز گذشته مورد حمله تعدادی از همراه یک بیماران قرار گرفت و مصدوم شد.

photo_2025-04-09_11-09-25

یک منبع کارگری در استان گلستان گفت: حادثه روز گذشته (سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ماه) در بخش اورژانس پایگاه تنگراه (شهرستان گالیکش) در حالی اتفاق افتاد که یکی از تکنسین‌های اورژانس با حمله تعدادی از همراهان بیمار، با ضربات مشت و لگد، مصدوم و در بخش فوریتهای پزشکی بستری شد.

وی با بیان اینکه دو نفر ازضاربان دستگیر و مورد پیگرد قانونی قرار گرفته است، ادامه داد: از قرار معلوم بیمار توسط همراهان خود به صورت حضوری به پایگاه اورژنس تنگراه مراجعه کرده بود و تکنسین اورژانس که مشغول اقدامات اولیه اورژانسی به وی بوده است، مورد ضرب و جرح همراهان قرار می‌گیرد.

کد خبرنگار: ۲۸
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    بیشتر