عضو کمیته استیناف گفت: اگر ما حکم پرونده بیرانوند را صادر کنیم، دیگر به او فحش نمی‌دهند؟

واکنش عجیب استیناف به فحاشی علیه بیرانوند

به گزارش سلام نو به نقل از مشرق، مهدی دادرس در گفت‌وگویی درباره اینکه علیرضا بیرانوند در بازی‌های اخیر از کمیته استیناف خواسته تا رأی او صادر شود و دلیل این کمیته برای اعلام نکردن رأی وی چیست، اظهار داشت: اجازه ندارم هیچ اطلاعاتی درباره پرونده بیرانوند بدهم چون خیلی حساس است و امکان سوءاستفاده وجود دارد.

عضو کمیته استیناف گفت: اگر ما حکم پرونده بیرانوند را صادر کنیم، دیگر به او فحش نمی‌دهند؟ متأسفانه جامعه بی‌ادب، هتاک و فحاشی را در تماشاگران فوتبال داریم. نمی‌دانم دلیل آن چیست ولی راجع به پرونده باید گفت در حال سر و سامان گرفتن است. جزئیات آن را علیرضا صالحی رئیس و سخنگوی کمیته استیناف اگر صلاح بدانند راحت‌تر مطرح می‌کنند.

دادرس خاطرنشان کرد: من هم دوست دارم رأی زودتر اعلام شود ولی اطمینان داشته باشید با دقت این حکم پیگیری می‌شود. ان‌شاءالله حکم زودتر شکل بگیرد.

کد خبرنگار: ۲۸
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    بیشتر