وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خبر سیما اعلام کرد، این یارانه غیر نقدی (کالابرگ الکترونیک) تعلق گرفته به ۷ دهک برای ۲ مرحله دیگر تداوم خواهد داشت.

کالابرگ الکترونیکی این ۷ دهک شارژ می شود!

به گزارش سلام نو به نقل از مهر، کالابرگ الکترونیکی از اسفند ۱۴۰۳ تا فروردین ۱۴۰۴ برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی در دو مرحله شارژ شده است.

در ابتدا عنوان شده بود این مرحله از پرداخت یارانه نقدی برای ۴ دوره تدوین شده است یعنی هر یک از دهک‌های اول تا هفتم در دو مرحله می‌توانند از این یارانه کالایی بهره مند شوند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خبر سیما عنوان کرد این یارانه غیر نقدی تعلق گرفته به ۷ دهک برای ۲ مرحله دیگر تداوم خواهد داشت.

پیش‌تر احمد میدری اعلام کرده بود، برنامه دولت تداوم شارژ کالابرگ الکترونیکی برای ۳۰ درصد جامعه یعنی خانوارهای دهک اول تا سوم است.

در دولت سیزدهم خانوارها بین دریافت یارانه نقدی ۴۰۰ هزار تومانی (دهک اول تا سوم) و ۳۰۰ هزار تومانی (دهک چهارم تا نهم) یا یارانه غیرنقدی به ازای هر نفر همین مبلغ به اضافه ۲۲۰ هزار تومان یارانه تشویقی، حق انتخاب داشتند. اما در دولت چهاردهم در کنار یارانه نقدی برای ۷ دهک، جداگانه کالابرگ الکترونیکی به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان (دهک اول تا سوم) و ۳۵۰ هزار تومان (دهک چهارم تا هفتم) شارژ می‌شود.

این سیاست حکایت از حذف یارانه نقدی برای دهک‌های بالایی جامعه دارد. همچنین به نظر می‌رسد دولت یارانه نقدی و غیرنقدی را برای پوشش نیازهای غذایی دهک‌های درآمدی پایین جامعه (اول تا سوم) لحاظ کرده و دهک‌های چهارم تا هفتم فقط ملزم به دریافت کالابرگ الکترونیکی یا یارانه غیرنقدی شوند.

کد خبرنگار: ۱۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    بیشتر