به گزارش سلام نو، عباس گودرزی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود گفت: ۴۰ سال از عمر انقلاب اسلامی را با دستاوردهای بزرگی در حوزههای مختلف پشت سر گذاشتیم که این انقلاب به برکت رهبری داهیانه رهبر معظم انقلاب، مجاهدتهای شهدا و ایستادگی مردم تحقق یافته است.
وی با اشاره به اینکه آرمان انقلاب اسلامی گسترش عدالت است، افزود: درباره کالاهای اساسی باید گفت که در سال ۹۸ باید به صورت جدی به این مسئله ورود کنیم و چرا دولت اهتمام لازم را در این زمینه به خرج نمیدهد؟
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس متذکر شد: در بودجه سال آینده ۱۴ میلیارد دلار برای تأمین کالاهای اساسی در نظر گرفته شده است که به گفته رئیس بانک مرکزی بیشتر این پول به جیب دلالان میرود و همه میدانیم این بستههای حمایتی و سبدهای کالا به دست بیشتر مردم و به ویژه محرومان نرسیده است.
وی با بیان اینکه باید در این مصوبه اصلاحات اساسی صورت گیرد، بیان کرد: تورم کالاهایی که ارز دولتی گرفتهاند بیش از کالاهایی است که با ارز آزاد وارد شدهاند و دولت باید با سلطان هایی از قبیل سلطان سکه، شکر و کاغذ برخورد کند.
نماینده مردم بروجرد در مجلس با اشاره به اینکه باید سیاست تأمین کالاهای اساسی تغییر کند گفت: دولت در کنترل قیمتها توفیق چندانی نداشته و همچنین کالاهای اساسی و ضروری مردم به صورت عادلانه در میان آنها توزیع نشده و بسیاری از مستضعفان جامعه به این کالاها دسترسی ندارند و این مسئله باید مورد توجه جدی مجلس و دولت قرار گیرد.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با تأکید بر اینکه مجلس در سال ۹۸ باید از روزمرگی بیرون بیاید، خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی ما بخش زیادی از زمان مجلس را صرف استانی شدن انتخابات کردیم و سوال این است که آیا ضرورت امروز مجلس این است که اندازه پوستر کاندیدای مجلس چه قدر باشد!؟
وی تأکید کرد: وزرا هر هفته باید به مجلس گزارش دهند که چه دردی از دردهای مردم را دوا کردهاند و مجلس باید فارغ از دعواهای سیاسی اصول گرایی و اصلاح طلبی و سیاسی کاری، پاسخگویی را تقویت کند و از وزرا بخواهد پاسخ دهند.
گودرزی با انتقاد از تأکید دولت بر تصویب لوایح مرتبط با FATF گفت: برجام امضا و اجرا شد و FATF هم امضا و هم بندهای زیادی از آن اجرا شد اما اتفاقی نیفتاد.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس افزود: آیا قرار است این بار CFT دست و پای ما را ببندد و جلوی دور زدن تحریمها را از ما بگیرد و ما را مبتلا به خود تحریمی کند!؟
وی خاطرنشان کرد: بز این دولت برجام است که باید این بز را کشت چرا که این درخت، میوه ندارد و دولت باید آن را رها کند و متکی به ظرفیتهای داخلی کشور باشد./مهر