در ادامه سیروس رومی، شاعر و روزنامهنگار هم با سخت و دشوار دانستن فقدان ناصر امامی، گفت: من مدیون ناصر امامی بوده و هستم و هریک وامدار این چهره ادبیات شهرمان هستیم.
او با بیان اینکه ناصر امامی در ۱۵ سالگی به دنیای فرهنگ وارد شد، بیان کرد: او در این زمان به واژه و قلم روی میآورد و دستمایه اولیه او شعرهای طنز است.
رومی با بیان اینکه زندهیاد ناصر امامی به شعر طنز روی آورد، ادامه داد: از همان زمان فعال اجتماعی، ادیب، شاعر و راهنما شد و شیراز را عاشقانه دوست داشت و شعر محور زندگیاش بود.
پیکر مرحوم ناصر امامی بعد از وداع هنرمندان و فرهنگوران و اقامه نماز، به سمت دارالرحمه شیراز تشییع و در آن مکان به خاک سپرده شد.
ناصر امامی زاده سال ۱۳۱۷ بود. او شامگاه هجدهم خردادماه، در حالیکه برای یک عمل جراحی در بیمارستان بستری بود، از دنیا رفت./ایسنا
به گزارش سلام نو، در ابتدای این مراسم که سهشنبه، ۲۱ خردادماه برگزار شد پیام محسن جوادی، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خوانده شد. سپس داریوش نویدگویی، ناشر، به بیان بخشهایی از زندگی و ابعاد شخصیتی ناصر امامی پرداخت و تاکید کرد که بسیاری از فعالیتهای فرهنگی و ادبی و امور خیر با حضور و مشارکت او به سامان رسید.
نویدگویی با بیان اینکه امامی یک شخصیت فرهنگی به شمار میرفت که انسانیت را به خوبی آموخته بود و به این آموزهها عمل میکرد، افزود: اگر خودمان قدر یکدیگر را ندانیم چه کسی باید قدر بداند؟! اینها سرمایههای کشور هستند اما یک قطعه برای دفن این بزرگان نداریم.
مدیر انتشارات نوید شیراز با گله از نبود امکانی برای دفن هنرمندان و اهالی ادب در قطعهای مختص آنان بیان کرد: تصور میکردم استاندار فارس در این مراسم حضور داشته باشد.