گفتنی است که منظور از عصبانیت تنها داد و فریاد زدن نیست بلکه سرزنش کردن خود انجام رفتارهای پر ریسک و همچنین گریه های کاذب نیز خود میتواند نشانههایی از عصبانیت باشد.
به طور کلی باید در نظر داشت که عصبانیت می تواند در هر فردی رخ دهد اما این در حالی است که باقی ماندن در این حالت خود می تواند تاثیر بسزایی در افزایش وزن داشته باشد بنابراین افرادی که به نسبت دیگر آن بیشتر عصبانی میشوند احتمال چاقی در آنها نیز افزایش خواهد یافت.
باید در نظر داشت که عصبانیت خود میتواند باعث افزایش سطح آدرنالین در بدن شود که این خود تاثیر بسزایی در ایجاد عدم احساس گرسنگی دارد اما این در حالی است که پس از عصبانیت آدرنالین خون نیز کاهش می یابد و فرد بلافاصله احساس گرسنگی کاذب نیز می کند که این مهم تأثیر بسزایی در اشتهای کاذب و در نهایت افزایش وزن خواهد داشت.
جالب است بدانیم که یکی دیگر از پیامدهای عصبانیت کمبود ساعت خواب نیز می باشد که این مهم نیز عاملی دیگر برای افزایش وزن در فرد محسوب میشود چرا که تحقیقات نشان میدهد هر گاه فرد بنا به دلایل مختلف خواب کافی نداشته باشد به نسبت دیگران احتمال افزایش وزن در آن فرد نیز بیشتر خواهد شد.
از سوی دیگر باید خاطر نشان کرد که افزایش استرس می تواند یکی دیگر از پیامدهای منفی عصبانیت محسوب شود که البته این استرس خود نیز میتواند عاملی برای اضافه وزن باشد چرا که کارشناسان بر این باور هستند افرادی که دارای استرس بالا هستند بیشتر از دیگران تمایل به مصرف کربوهیدرات ها دارند که این کربوهیدرات ها خود می تواند عاملی اصلی برای چاقی باشد.
لازم به ذکر است که عصبانیت خود می تواند عاملی برای افزایش میزان اشتها در فرد نیز باشد چرا که طبق تحقیقات به عمل آمده افرادی که عصبانی هستند در مقایسه با دیگران از اشتهای بیشتری برخوردار هستند به گونهای که حتی بسیاری از این افراد می گویند برای کنترل عصبانیت خود مجبور به مصرف تنقلات و یا مواد غذایی می باشند در غیر این صورت میزان عصبانیت آنها افزایش خواهد یافت.
در پایان باید خاطر نشان کرد که دستیابی به آرامش و کنترل خشونت و عصبانیت خود می تواند تاثیر بسزایی در کاهش وزن داشته باشد که برای این منظور بهتر است فرد از محیط های تنش زا تا حد امکان دوری کنند و همچنین با انجام برخی از حرکات یوگا تا حد زیادی آرامش را به خود برگرداند.