سلام نو - سرویس فرهنگ و هنر: به گزارش خبرنگار سلام نو در گفتگو با همسر ابراهیم آبادی، حال این بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در روزهای گذشته تغییری نکرده و همچنان در کما به سر می برد و ضریب هوشی پایینی دارد.
وی در ادامه افزود: همسرم به دلیل عارضه ریوی در بیمارستان آراد بستری شد و ساعاتی بعد از نمونه برداری از ریه به کما رفت، همچنان پزشکان نظرشان بر این است که در ریه های وی آب تجمع کرده است و باید آب ریه ها تخلیه شوند.
همسر ابراهیم آبادی در ادامه عنوان کرد: دلیل احتمالی به کما رفتن همسرم ضعف شدید جسمانی بوده است، اما گرفتار مشکلات قلبی نیز شده است و قبل از اینکه به کما برود دچار سکته قلبی شد.
وی درپایان خاطر نشان کرد : هنوز پزشکان تشخیص دقیقی را مطرح نکرده اند، اما به هیچ عنوان ضایعه مغزی نداشته است، بلکه به دلیل به کما رفتن در حال حاضر مغز وی پیامی صادر نمی کند، اما نمونه برداری از ریه ها انجام شده است و قرار است طی روزهای آینده پزشکان ام ار آی هم انجام دهند تا پس از آن نظر قطعی خود را اعلام کنند.
این بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون حدود دو هفته گذشته به دلیل عارضه ریوی در بیمارستان آراد تهران بستری شده است و شرایط جسمانی خوبی ندارد و ۵ عصر دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۸ دچار ایست قلبی شد که باکمک تیم پزشکی بیمارستان مجدد احیاء شدند، اما در حال حاضر حال جسمانی ایشان وخیم بوده و سطح هوشیاریاش بسیار پایین است.
با آروزی سلامتی برای این هنرمند باسابقه، یادآوری میشود که ابراهیم آبادی در مرداد ماه سال ۱۳۱۳ در محله کوچه باغ شهر تبریز محلهٔ به دنیا آمد، وی تا کلاس پنجم ابتدایی در تبریز به مدرسه رفت و دبیرستان را در تهران به پایان رساند، در همان دوران دبیرستان علاقهاش به هنر نمایش افزونتر شد تا آنکه سرانجام در کلاسهای تئاتر هنرهای زیبای کشور که به وسیلهٔ مربیان خارجی برای تربیت مربیان تئاتر در مدارس تشکیل شده بود امتحان داد و قبول شد، در یکسال تحصیل زیر نظر پروفسور داویدسون و کوتکیم بی، موفق به اخذ پایاننامه شد و به هنرستان هنرپیشگی رفت.
وی در آنجا زیر نظر اساتیدی همچون علیاصغر گرمسیری، هوشنگ سارنگ موفق به پایان هنرستان گردید، سپس برای ادامهٔ تحصیل به شهر پراگ در کشور چکسلواکی رفت و پس از ۵ سال بهعنوان کارگردان تئاتر و بازیگر از آکادمی هنرهای دراماتیک فارغالتحصیل گردید.
وی همزمان در تئاترهای حرفهای نیز کار کرد، او پس از ۱۴ سال از کشور چکسلواکی بازگشت و در اداره برنامههای تئاتر و خانه نمایش در سمت کارشناس ارشد و کارگردان تئاتر استخدام شد و به شماری از مراکز استانهای کشور عزیمت نمود؛ که از آنگونه: ۷ سال در ارومیه، ۱ سال در گرگان و ۸ سال در تبریز مشغول به فعالیت هنری بود.
در همهٔ آن شهرها، اقدام به برپایی کلاسها و گروههای تئاتری کرده و نزدیک به ۶۰ نمایشنامه به کوشش گروههای پدید آورده، برپا شد و در سال ۱۳۷۲ بازنشسته شد.
ضمناً او چندین بار ناظر جشنواره تئاتر در تهران و شهرستانها بودهاست، چهار دوره جزو هیئت برگزارکننده جشنواره شهیدان محراب در تبریز بوده و برای شرکتکنندگان، کلاس تئاتر فشرده به مدت یک ماه ترتیب داده است، چهار دوره عضو شورای مرکزی انجمن بازیگران سینمای ایران در خانه سینما بوده و چهار دوره داور فیلمهای سینمای ایران در جشن خانه سینما بودهاست و هنوز هم به فعالیتهایش ادامه میدهد.