۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۵
کد خبر: 48302755

 مهلت ارسال آثار به مسابقه آهنگسازی موسیقی الکتروآکوستیک (جایزه رضا کروریان) تمدید شده است.

به گزارش سلام نو، مهدی جلالی دبیر هنری مسابقه آهنگسازی موسیقی الکتروآکوستیک در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تغییرات اعمال شده در این رویداد موسیقایی توضیح داد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته با توجه به شرایط کنونی حاصل از شیوع ویروس کرونا و نداشتن یک چشم انداز روشن از چگونگی روند تحولات در آینده ناچار به ایجاد تغییراتی در برنامه امسال شدیم که تصمیم گرفتیم بر اساس آن اطلاع‌رسانی هایی را انجام دهیم.

وی افزود: بر اساس نتایج جلساتی که برای اعمال تغییرات این رویداد انجام گرفته مهلت ارسال آثار مسابقه آهنگسازی «موسیقی الکتروآکوستیک» تا اول مرداد ماه ۱۳۹۹ تمدید شده است. ضمن اینکه به تبع این تمدید تاریخ برگزاری فستیوال موسیقی الکترونیک تهران نیز از تیرماه به ماه‌های آینده موکول می شود که تاریخ دقیق آن اطلاع‌رسانی می‌شود.

دبیر هنری مسابقه آهنگسازی موسیقی الکتروآکوستیک (جایزه رضا کروریان)  در بخش دیگری از صحبت‌های خود بیان کرد: ازشرکت‌کنندگان مسابقه تقاضا می‌کنیم اگر قطعاتی برای بیش از دو کانال نوشته‌اند، نسخه‌ای استریویی نیز از آن تهیه و ارسال کنند تا بتوان آن را در شبکه‌های مجازی معرفی و پخش کرد.

در توضیح مسابقه آهنگسازی موسیقی الکتروآکوستیک و فستیوال موسیقی الکترونیک تهران آمده است: مسابقه آهنگسازی موسیقی الکتروآکوستیک با عنوان «جایزه رضا کروریان» با همراهی گروه موسیقی دانشگاه تهران به صورت ملی (برای آهنگسازان ایرانی یا آهنگسازانی که در ایران زندگی می‌کنند) برگزار می‌شود. اما با توجه ویژه‌ای که کشورهای مختلف به ویژه کشورهای اروپایی به این مسابقه داشتند، از سال دوم مسابقه، هم‌زمان با مراسم مرتبط با آن، فستیوالی تحت عنوان «فستیوال بین‌المللی موسیقی الکترونیک تهران» نیز توسط گروه یارآوا برگزار می‌شود که در آن آثار هنرمندان کشورهای مختلف نیز در کنار آهنگسازان ایرانی به اجرا در می‌آیند.

بر اساس توافقی که مبنی بر تعامل و تبادل فرهنگی بین گروه موسیقی «یارآوا» با مراکز فرهنگی و به ویژه دانشگاه‌های موسیقی همه ساله آثار آهنگسازان هنرمندان ایرانی که در بخش رقابتی جایزه رضا کروریان و یا در فستیوال بین‌المللی موسیقی الکترونیک تهران حضور دارند، در کشورهای دیگر نیز به روی صحنه رفته اند. که از این میان می‌توان به دانشگاه موسیقی، تئاتر و رسانه هانوفرآلمان، لابراتوار موسیقی معاصر و دپارتمان مطالعات موسیقی در دانشگاه ارسطو تسالونیکی یونان، مرکز رسانه‌های دیجیتال و لابراتوار تولید چند رسانه‌ای کنسرواتوار لوئیجی کروبینی فلورانس ایتالیا، دانشگاه نیویورک و دانشگاه مونته‌ویدئو (اروگوئه) اشاره کرد.

/مهر

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***