محققان انگلیسی در بزرگترین تحقیق از بیماران کرونایی، 20 هزار بیمار در 208 بیمارستان انگلستان را از 6 فوریه تا 19 آوریل 2020 بررسی کردند.

به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، رضوی محققان انگلیسی عواملی که بیشترین ارتباط با مرگ‌ومیر بیماران مبتلا به کووید-19 دارد را در بیش از 20هزار بیمار بستری در بیمارستان‌ها، مورد ارزیابی قراردادند.

به گزارش ساینس، این تحقیق یکی از بزرگترین تحقیقات در نوع خود با بیش از 20 هزار بیمار در 208 بیمارستان انگلستان است. در این تحقیق عواملی که بیشترین تاثیر در مرگ‌ومیر بیماران کرونایی را داشته به همراه طبقه‌بندی مهمترین علائم این بیماری ارائه شده است.

محققان بریتانیایی وابسته به دانشگاه‌های این کشور علائم بالینی بیماران مبتلا به کووید-19 بستری‌شده در بیمارستان‌ها از 6 فوریه تا 19 آوریل 2020 را موردبررسی قراردادند.

میانگین سنی 20133 بیمار، 73 سال و مدت‌زمان بروز علائم بیماری کووید-19 یک تا هشت روز بوده است.

بر اساس نتایج این تحقیق چهار عامل اصلی سن، جنس، وزن و بیماری‌های زمینه‌ای در میزان افزایش خطر مرگ‌ومیر این بیماری نقش دارند.

محققان دریافتند در کنار سن بالا یکی از مهمترین عوامل دیگر جنسیت است و 60 درصد مبتلایان به این بیماری را مردان تشکیل می‌دهند.

بیشتر بیماران بستری در بیمارستان حداقل یک بیماری زمینه‌ای مزمن داشتند که بیماری قلبی در بین کسانی که فوت کردند بیشترین شیوع را نشان می‌دهد و به دنبال آن بیماری مزمن ریوی، بیماری مزمن کلیه و بیماری کبد مشاهده می‌شود.

چاقی نیز به‌عنوان یک عامل خطر مهم شناخته‌شده است، اگرچه مطالعات دیگر چاقی را با مرگ‌ومیر در بیمارستان پس از سایر علائم ، سن و جنس مرتبط نمی‌کنند.

در 6 درصد از بیمارانی که به تازگی سیگاری شدند و 30.8درصد سیگاری‌های قبلی علائم بیشتری از این بیماری مشاهده شد و اگرچه این مطالعه نتوانسته سیگار را در این طبقه‌بندی اضافه کند، اما نتایج مطالعه جدید کالج امپریال لندن نشان می‌دهد که افراد سیگاری مبتلا به کووید-19، 14درصد بیشتر از افراد غیر سیگاری در بیمارستان بستری می‌شوند.

این مطالعه همچنین شایع‌ترین علائم کروناویروس را سرفه، تب، تنگی نفس، خستگی و پریشانی اعلام کرد.

این یافته‌ها بسیار شبیه به مطالعات دیگری است که در مورد عوامل خطر کووید-19گزارش‌شده اما علت اهمیت آن تعداد بیماران ارزیابی‌شده است، چون تاکنون تحقیقی با این گستردگی انجام‌نشده است.

نتایج این تحقیق در نشریه The BMJ منتشرشده است.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***