مدیر بحران وزارت دفاع با اشاره به دستور رئیس سازمان برنامه و بودجه مبنی بر پرداخت ۱۵۰ میلیارد ریال به سازمان جنگل ها و مراتع گفت: یگان های بالگردی کشوری، لشکری و خصوصی در اختیار وزارت دفاع نیستند و تامین هزینههای سنگین خدمات پروازی شامل سوخت، بیمه سرنشینان، بروزرسانی تجهیزات پروازری، سبد های ویژه و... نیازمند حمایت های مالی و تأمین اعتبار است.
مصطفایی با ابراز خرسندی از تصمیم دولت مبنی بر تأمین اعتبار یگان های بالگردی اطفای حریق هوایی کشور افزود: پیش از این با مساعدت وزیر دفاع بخشی از هزینه های یگان های خدمات پروازی که به صورت قرارداد فی مابین با یگانهای کشوری، لشکری و خصوصی منعقد شده بود تا انتهای سال ۹۸ پرداخت شد و با تلاش همکاران عزیز در نیروهای مسلح هواپیمای آتش نشان با ظرفیت ۱۸ و ۴۰ تن حمل آب در کشور مورد بهره برداری قرار گرفت و انواع بالگرد نیز، متناسب با شرایط مختلف آب و هوایی کشور به تجهیزات اطفاء حریق هوایی تجهیز شدند.
وی تامین اعتبار یگان های بالگردی اطفای حریق هوایی کشور را گامی اساسی در احیای مرکز کنترل و پشتیبانی اطفای حریق در وزارت دفاع وپشتیبانی نیروهای مسلح عنوان کرد و گفت: طبق مصوبات دولت و دستورات معاون اول رئیس جمهور و بر اساس واگذاری اعتبار از طریق سازمان برنامه و بودجه، اجرای برنامه ها و اعتبارات پیش بینی شده مطابق با طرح جامع مدیریت پیشگیری و اطفای عرصه های منابع طبیعی کشور که در برنامه پنج ساله ششم توسعه توسط دستگاههای متولی تایید شده است؛ به موضوع اطفای حریق هوایی کشور از طریق یگان های بالگردی کشوری، لشکری و خصوصی جامه عمل خواهد پوشاند.
جواد مصطفایی مدیر بحران وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اعلام این خبر اظهار کرد: طی هفته گذشته نیز ۷ فروند بالگرد از ظرفیت یگانهای بالگردی ارتش و سپاه جهت اطفای حریف جنگلهای گچساران، بهبهان و دهدشت به این مناطق اعزام شده بودند.
وی در تشریح موضوع اطفای حریق هوایی در کشور اظهار کرد: ارائه خدمات اطفای حریق هوایی در عرصه منابع طبیعی کشور برابر ابلاغیه معاون اول ریاست جمهوری از سال ۹۴ با تشکیل مرکز کنترل و پشتیبانی اطفای حریق در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و با بکارگیری کلیه یگانهای بالگردی لشکری و کشوری شکل گرفت که ثمره این همکاریها کاهش وسعت آتش سوزیها به میزان قابل توجه در سالهای گذشته بود.