1. بتاکاروتن
این ترکیب در غذاهایی مانند هویج، زردآلو، کلم بروکلی، مارچوبه، گریپ فروت، لوبیا، کلم، پیاز و سیب زمینی شیرین موجود است. این ماده به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و رشد سلول های سرطانی را با محافظت از غشاهای سلولی کند می کند. این ترکیب ممکن است در برابر سرطان دهانه رحم، سینه، دهان، حلق و حنجره، مری و معده محافظت کند.
2. لوتئین
لوتئین همچنین نوعی کاروتن است. غذاهایی مانند کلم، کدو حلوایی، ذرت شیرین، گشنیز، نخود فرنگی، زرده تخم مرغ و هویج منابع خوبی از این ماده هستند. اگرچه لوتئین از همه مهمتر است
اما می تواند در برابر سرطان مری، تخمدان، آندومتر، ریه و کولورکتال نیز محافظت کند.
3. فیبر
فیبر شما را سیر نگه می دارد و در عین حال روده ها را محافظت می کند. این ترکیب می تواند از بروز سرطان روده بزرگ جلوگیری کند. منابع خوب شامل نان غلات سبوس دار، لوبیا و حبوبات، جو دوسر، پاپ کورن (بدون بو) و دانه چیا است.
4. تانن
این مولفه از پلی فنول مهم تشکیل شده است. این ماده دارای خواص ضد ویروسی، ضد باکتریایی و ضد قارچی در برابر سرطان هستند. همچنین می تواند به کاهش وزن و کاهش قند خون کمک کند. منابع خوب این ترکیب شامل چای سبز، قهوه، انار، خرمالو، زغال اخته، توت فرنگی، انگور و 70٪ شکلات کاکائو است.
5. سلنیوم
این ترکیب از ماده آنتی اکسیدانی تشکیل شده است که می تواند سرطان ها را کاهش دهد. این می تواند از سرطان مری، ریه، کبد و معده جلوگیری کند، زیرا از فلزاتی مانند جیوه، کادمیوم و نقره محافظت می کند و رشد تومور را کند می کند.
با این حال، این ترکیب به عنوان یک ماده سمی شناخته شده است و از این رو نباید از طریق مکمل ها مصرف شود. درعوض منابع غذایی مانند ماهی، گوشت گاو، مرغ را در رژیم غذایی خود جای دهید.
6. ویتامین E
مصرف ویتامین E به طور طبیعی توانایی جلوگیری از سرطان را دارد. غذاهای طبیعی مانند روغن جوانه گندم، روغن آفتابگردان، روغن گلرنگ، آووکادو، انبه و انواع توت ها منابع خوبی هستند.