شایع ترین عواقب استرس که در ابتدا افراد به آن فکر می کنند احساس تهوع و اضطراب است. کاهش یا افزایش اشتها، بیش از حد فکر کردن، عدم توانایی در خواب و خواب آلودگی از دیگر نتایج استرس است. طبیعتا اینها تجربیاتی نیستند که کسی بخواهد آن ها را احساس کند. استرس شدید به طور خاص می تواند برای سلامت کلی ما مضر باشد. به همین دلیل برای جلوگیری از استرس، بهتر است از روش های پیشگیری استفاده کنید.

تاثیر استرس بر اطرافیان

استرس نه تنها بر بدن شخص تاثیرمی گذارد، بلکه می تواند اطرافیان را نیز در گیر کند. وقتی در بین افراد دیگر دچار استرس می شویم، ممکن است به دلایل مختلف باعث استرس آن ها نیز شویم. یا درمورد این مسئله استرس می گیرند که استرس شما را از بین می برد، یا استرس می گیرند، زیرا نمی دانند چگونه به شما کمک کنند. در هر صورت استرس نه برای سلامتی شما ونه اطرافیانتان مفید نیست.

تاثیر استرس بر شنوایی

راه دیگری که استرس می تواند بر سلامتی ما تأثیر بگذارد، تأثیر منفی آن بر شنوایی است. تولید بیش از حد آدرنالین ناشی از استرس می تواند باعث کاهش جریان خون به گوش ها شده و درنتیجه باعث کاهش موقت شنوایی شود. در بدترین حالت، استرس مزمن یا فشار خون بالا می تواند منجر به احساس جدی تر مانند از دست دادن شنوایی شود. وزوز گوش نیز یکی از اثرات خطرناک استرس است.

تکنیک های غلبه بر استرس را یاد بگیرید

انسان ها از نظر طبیعی کنجکاو هستند و به همین دلیل علاقه مند هستند که در مورد چگونگی کنار آمدن با مسائلی مانند استرس، اطلاعات بیشتری کسب کنند، به ویژه هنگامی که می تواند برای سلامتی مضر باشد.

بنابراین، اگر استرس برای شما سردرد ایجاد می کند، معده شما را ناراحت می کند یا به مرحله ای رسیده اید که در شنوایی شما تأثیر می گذارد، بسیار مهم است که تلاش کنید تا هر چه سریع تراسترس را برطرف نمایید.

تکنیک های بسیار خوبی وجود دارند که می توانید برای رفع استرس انجام دهید. بسیاری از آن ها را می توان از پزشک یا مشاوران سلامت دریافت کرد. بنابراین، دفعه دیگر که هیولای استرس را در تلاش برای تاثیر بر بدن خود احساس کردید، حتماً تکنیک هایی را اجرا کنید که وسایل لازم برای مبارزه با آن را فراهم کرده و از شما مراقبت می کنند.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***