انوشه ادامه داد: افرادی که از نوشیدنیهای خیلی سرد و با تکه های یخ در رژیم غذایی خود استفاده میکنند، دچار انواع اختلالات گوارشی میشوند. در صورت بروز اختلال در روده و معده، هضم و جذب غذا دچار اختلال شده و فرد را با مشکلات گوارشی متعدد روبه رو میکند
او افزود: استفاده از نوشیدنیهای خیلی سرد و حاوی تکههای یخ، کبد را دچار مشکل میکند. افرادی که به "کبد چرب" مبتلا هستند به دلیل همین عادت غذایی غلط است.
این پزشک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: سفت شدن چربیهای موجود در کبد و ایجاد اختلال در کبد که در نتیجه استفاده از نوشیدنیهای خیلی سرد پیش میآید، فرد را به انجام درمانهای مستمر نیازمند میکند اما با تغییر برخی عادت غذایی غلط، میتوان از بروز چنین مشکلاتی پیشگیری کرد.
او بیان کرد: افرادی که زمینه بیماری میگرن و سردردهای مشابه دارند، به هیچ عنوان نباید از نوشیدنیهای خیلی سرد و خنک استفاده کنند، در صورت استفاده با حملات میگرنی و سردردهای مکرر روبرو خواهند شد.
این پزشک متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: افرادی که سیستم ایمنی بدنی ضعیفی دارند و بدن آنها با کوچکترین سردی و گرمی دچار اختلال و بیماری میشود نیز باید از مصرف نوشیدنیهای خیلی سرد خودداری کنند.
انوشه یادآوری کرد: توصیه پزشکان متخصص در حوزه علم تغذیه برای مصرف نوشیدنی و آب خنک، دمایی بین ۲۰ تا ۲۴ درجه سانتیگراد است که نه خیلی گرم باشد که مصرف آن برای افراد سخت و ناخوشایند است و نه خیلی خنک باشد که آنها را دچار عوارض فوق کند.
او اضافه کرد: افرادی که عادت دارند در پایان شب و پیش از خواب، از آب خنک استفاده کنند، در نظر داشته باشند که مصرف آب خیلی سرد علاوه بر ایجاد اختلال در کبد و چرب شدن آن، در خواب و استراحت آنها نیز اختلال ایجاد خواهد کرد.
این پزشک متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: مصرف نوشیدنیهای خیلی سرد برای همه سنین مضرات مطرح شده را به دنبال دارد. متاسفانه این عادت غذایی غلط بیشتر در میان جوانان شایع است.
او گفت: ساختار بدن گروه سنی جوانان طوری است که دیرتر از سایر گروهها متوجه عوارض عادات غذایی غلط میشود و این مسئله معضلی است که جوانان باید با هوشمندی و اهمیت دادن به اصلاح عادات غذایی خود رفتار کنند.
نظر شما