به گزارش سلام نو به نقل از مهر، حامد پورآرام، گفت: اگر ما نتوانیم نیازهای اساسی بدن را تامین کنیم، قطعا سیستم ایمنی ما در مقابل کووید ۱۹ ضعیف خواهد شد.
وی افزود: ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن منجر به حمله پاتوژن ها به بدن شده و در نتیجه فرد را در مقابل بیماری کووید ۱۹ ضعیف می کند.
پورآرام ادامه داد: پاتوژن ها علاوه بر تضعیف بدن، باعث بروز سوءتغذیه فرد می شود.
وی با اشاره به عوارض سوءتغذیه که منجر به کاهش اشتها و تضعیف قوای جسمانی فرد، اظهار داشت: تغذیه مناسب قبل از ابتلا به کووید 19، حین ابتلا و بعد از مبتلا شدن، از اهمیت بالایی برخوردار است.
پورآرام افزود: آنچه بعد از بحران کرونا در دنیا توصیه می شود، تقویت سیستم ایمنی بدن از طریق مصرف کافی میوه و سبزیجات، غلات، حبوبات، آجیل بدون نمک، مصرف کافی پروتئین ها که شامل گوشت سفید می شود، مصرف لبنیات کم چرب و محدود نمودن و یا قطع مصرف گوشت قرمز است.
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و رژیمشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: رعایت تغذیه صحیح، خواب کافی و فعالیت بدنی، کلیدیترین راههای کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن است.
وی افزود: بیش از ۸۵ درصد جامعه ما در اغلب موارد کمبود ویتامین D دارند. بهترین راه برای تأمین ویتامین D استفاده از نور مستقیم آفتاب است.
نظر شما