به گزارش سلام نو به نقل از تسنیم، سید محمد علوی، اظهار داشت: ماهیت این کرونا با گذشت 9 ماه هنوز معلوم نبوده و هیچ سناریوی برای رفتار این ویروس در دسترس نیست.
وی افزود: با وجود تلاشهای زیاد برای یافتن واکسن کرونا، هنوز هیچ واکسن مطمئنی برای آن یافت نشده و سازمان بهداشت جهانی هیچ کدام را تایید نکرده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز درباره پیچیدگیهای کرونا؛ اظهار داشت: الگوی بیماری کرونا معلوم نیست و با اینکه در اوایل گفته میشد کرونا جوانان را مبتلا نمیکند، اکنون جوانان و نوجوانان نیز به کرونا مبتلا و بخشی از فوتیها نیز از این گروه است.
وی با اشاره به اینکه کرونا فعلا جز زندگی جامعه جهانی است؛ ادامه داد: باید زندگی با کرونا را یاد بگیریم و راهبرد شستن دستها؛ حفظ فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک را با دقت رعایت کنیم.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان تصریح کرد: رعایت 2 متر فاصله از افراد، زدن ماسک از خانه تا خانه و شستن دست با صابون و استفاده صحیح از ماسک اگر رعایت شود، شیوع کرونا کاهش مییابد.
وی افزود: مردم با ضدعفونی سطوح می تواند زنجیره انتقال ویروس را قطع کند. وسایل عمومی مانند آسانسور و وسایل نقلیه نیاز به ضدعفونی و گندزدایی دارند.
این مقام مسئول به مساله ردیابی بیمار اشاره و گفت: این ردیابی بیمار در شناسایی افراد بیمار و کسانی که با بیمار مرتبط هستند، خیلی موثر است.
علوی اظهار داشت: متاسفانه با وجود جهش ویروس و قدرت بالای بیماری زایی آن، متاسفانه افزایش تجمعات بویژه خانگی را شاهد هستیم و این کنترل کرونا را دشوار میکند.
وی گفت: افراد با سن بالا و دارای بیماری زمینهای باید بیش از بقیه افراد مراقبت کنند زیرا میزان مرگ و میر ناشی از کرونا در این افراد بیش از بقیه گروهها است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: بخش عمدهای از افرادی که در اثر کرونا فوت میکنند(82 درصد) دارای بیمار زمینهای هستند.
علوی تأکید کرد: گندزدایی سطوح مشترک مثل کیبورد، موبایل، دستگیره وسایل نقلیه عمومی و دکمه آسانسور به دلیل برخورد دستهای آلوده ضروری و الزامی است.
وی به مساله آلودگی روزهای اخیر هوای اهواز اشاره و گفت: آلودگی هوا باعث تشدید ابتلا به کرونا میشود. به طوری که با افزایش آلایندگی در هوا، هفته بعد شاهد افزایش موارد ابتلا به کرونا هستیم.
نظر شما