به گزارش سلام نو به نقل از باشگاه خبرنگاران، شهاب اولیایی، رژیم شناس و متخصص تغذیه، گفت: به طور کلی یک اصل برای خوردن غذا که شامل زمان، مکان و حالت درست است باید همیشه رعایت شود. در صورت رعایت این وضیعتهای صحیح، خوردن غذا با حالت آرامش انجام میشود. در صورتی که غذا را در شرایط استرس و یا به صورت ایستاده بخورید، درک درستی از مقدار و طعم غذا نخواهید داشت.
او افزود: تحقیقات نشان میدهد ارزیابی چشایی در افرادی که به حالت نشسته غذا میخورند، به مراتب بیشتر از افرادی است که در حالت ایستاده غذا میخورند. در واقع غذا خوردن به حالت نشسته، سیستم گوارش شما را دچار اختلال نمیکند.
ایستاده غذا خوردن چه عوارضی دارد؟
اولیایی گفت: زمانی که سرپا غذا میخورید بدن نمیتواند گوارش خوبی داشته باشد و به درستی غذایی که دریافت کرده را هضم کند. برای همین حتماً زمانی را برای خود و غذا خوردنتان اختصاص دهید تا از هر لقمه ای که به دهان میبرید، استفاده کنید.
او در ادامه بیان کرد: هر نوع عملی که منجر به ایجاد استرس و سرعت بالای غذا خوردن میشود را از خود دور کنید زیرا استرس، کار گوارش را دچار اختلال جدی میکند. نشسته و در حالت آرام غذا خوردن به تعادل غذایی کمک کرده و اجازه نمیدهد که بدن دچار مشکلاتی مانند چاقی و اضافه وزن شود.
اولیایی در پایان تصریح کرد: توصیه میکنیم تا حد امکان بهترین حالت، زمان و مکان را برای غذا خوردن خود اختصاص دهید. حداقل زمان غذا خوردن بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است تا فرآیندهای کامل مربوط به هضم و جذب انجام شود.
ایستاده غذا خوردن معایب فراوانی دارد، زیرا زمانی که ایستاده غذا میخورید بدن نمیتواند گوارش خوبی داشته باشد.
نظر شما