به گزارش سلام نو به نقل از تجارت نیوز، امروز خبر اثربخشی ۸۹ درصدی قرص فایزر منتشر شده است. با این حال همچنان مهمترین توصیه تزریق واکسن کرونا است.
محققان موسسه ملی ژنتیک ژاپن در حال بررسی یک جهش در ژن Nsp14 هستند. جهش در این ژن امکان ترمیم در ویروس را مختل میکند و این جهش به ضرر کرونا تمام خواهد شد. با این حال پس از انتشار این خبر همچنان خیلی از پزشکان توصیه میکنند واکسیناسیون کرونا ادامه پیدا کند.
در همین حال شرکت فایزر اعلام کرده است: تحقیقات در مورد قرص ضد ویروسی کووید-۱۹ پس از آنکه مشخص شد تا ۸۹ درصد احتمال بستری شدن در بیمارستان یا مرگ را در بزرگسالانی که در معرض ابتلا به نوع شدید بیماری هستند کاهش می دهد، متوقف شد.
آن طور که ایسنا نوشته، فایزر اعلام کرده که قصد دارد نتایج آزمایش اولیه قرص ضد ویروسی خود را که در ترکیب با یک داروی ضد ویروس دیگر به نام ریتوناویر تجویز می شود، به سازمان غذا و داروی ایالات متحده ارائه کند.
این داروی ترکیبی، که با نام تجاری Paxlovid عرضه خواهد شد، شامل سه قرص است که دو بار در روز تجویز می شود.
در همین حال، سازمان ملی تنظیم مقررات دارویی بریتانیا هم مجوز استفاده مشروط قرص کووید-۱۹ که از سوی شرکت داروسازی مرک ساخته شده را صادر کرد.
یورونیوز در این مورد نوشته است: استفاده از این قرص که «مولنوپیراویر»(Molnupiravir) نام دارد برای افراد بزرگسال که تست کووید-۱۹ مثبت داشته و خطر ابتلای آنها به نوع حاد این بیماری به دلیل سابقه ثبت شده در آزمایشهای بالینی پیشین محرز شده، بلامانع اعلام شده است. برپایه این مجوز، افراد آسیبپذیر و پرخطر در برابر ویروس کرونا میتوانند دو بار در روز و به مدت پنج روز از قرص مولنوپیراویر استفاده کنند.
مصرف خانگی این قرص پس از بروز علائم اولیه که نشان دهنده ابتلا به نوع خفیف یا غیرحاد بیماری کووید-۱۹ باشد، تجویز و تاکید شده که افراد آسیبپذیر و پرخطر پس از تشخیص ابتلای آنها به نوع حاد این بیماری باید فورا تحت مراقبتها و درمانهای ویژه بیمارستانی قرار گیرند.
نظر شما